SlimCut izazov 4. tjedan: Postavi stol

Tri tjedna smo već zajedno i stoga zaslužujete sve čestitke. Kažu kako tijelu treba 4 tjedne (prema nekim teorijama 21, po drugima 28 dana) da se privikne na promjene. Dakle, skoro smo već tamo! 

image

Kao što se mogu vaši osjećaji za okus u približno 21 dan priviknuti na nove okuse i tijelo se može na svakodnevno kretanje i potiči jastučiće na ubrzano topljenje. Jeste li već primijetili prve rezultate?

Kada smo na tome da nam postaje navika…

U tom se razdoblju najčešće javljaju razmišljanja tipa:

»A što ako danas preskočim? Jedan dan neće puno naštetiti. Sutra po starome. No, do sada sam sve marljivo pratio/pratila, dosta je bilo. Nikome nisam obećao/obećala da ću privesti izazov do kraja. «

Ako smo na početku rekli kako je najteže započeti, danas dodajemo kako je još teže nastaviti.

Tu i tamo zna dolaziti trenutak kada nam se naprosto ne da ništa. Ali, ako tada ne treniramo, izgubimo jako važan elemenat koji nazivamo: momentum.

Predstavljajte si vaš put kroz SlimCut izazov poput vožnje biciklom. Najteži dio je napraviti prvih nekoliko metara. Za njih nam ide najviše energije i tijelo od nas zahtijeva najviše ravnoteži.  

Kada ga jednom već vozimo, postaje biciklizam dosta lakši i održavanje ravnoteži rutina.  Dakle, duže nastavimo, lakše će nam biti.

Slična je priča u našem izazovu. Ukoliko sada odustajete, teže ćete sutra nastaviti. Stoga iskoristimo ovaj momentum u kojem se nalazimo i dozvolimo da izazov postaje lakši. Lakši za naše misli, tijelu ćemo još uvijek postavljati teže izazove. J

Zato dragi moji, i nas u ovom tjednu čeka sasvim nov i specijalan izazov. U ovom tjednu ćemo raditi jednu vježbu koju ćemo pomoću tempa mijenjati od laganih pokreta, pa sve do onih zahtjevnijih.

Video vježba za 4. teden: Stol

Izvodit ćemo vježbu –Stol. Neki je poznajete pod imenom daska ili na engleskom jeziku plank. Ona je prema mojoj ocjeni najbolja vježba za cijelo tijelo. Glavni akcenat je stavljen na srednji dio trupa, dok su aktivni i svi ostali mišići, od ramena i ruka, do nogu.  

Započnimo! Podloga, sportska odjeća, SlimCut proizvod za podizanje energije, glazba i idemo!

Život bez izazova bio bi dosadan, zar ne?

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod