Pijte vodu i izgubite kilograme!

66% ljudskog tijela je voda. Nedovoljno potrošnja vode može dovesti do glavobolje, infekcije urinarnog trakta i bubrežnih kamenaca.Osim činjenice da je voda neophodna, ona također ima terapeutsku ulogu. Morate piti vodu što je više moguće (barem 2 litre dnevno), ako je pijete prije doručka, može imati blagotvoran učinak na vaše tijelo.

image

Prema istraživanjima, konzumiranje vode prije obroka smanjuje apetit. Oni koji popiju 500 ml vode prije obroka, jedu manje od onih koji to ne čine.

Koje su prednosti vodene dijete?

  • Vaša koža postaje lakša i fleksibilnija
  • Izbjegavate zatvor
  • Bolje pamćenje
  • Smanjuje vaš apetit
  • Poboljšava cirkulaciju

Nutricionisti nam također preporučuju da jedemo hranu koja sadrži puno vode kao što su sirovo povrće ili juha. Kada konzumirate hranu koja sadrži puno vode, tada ostajete siti duže vremena.

Vodena dijeta je jednostavna, a pokazalo se i vrlo učinkovita. Mnogi ljudi traže brza rješenja kojim bi izgubili na težini, a da su ujedno zdrava i da ne ugrožavaju njihovo zdravlje. Tajna vodene dijete je u tome da kvari apetit, drugim riječima jedete manje, a izbjegavate dehidraciju.  Prehrana na bazi vode smanjuje celulit i sprječava starenje kože uzrokovano gubitkom kilograma.

Svako jutro moramo stvoriti naviku da popijemo barem jednu litru vode, a rezultati neće trebati dugo vremena da dođu na vidjelo.

To je tajna: voda ima ulogu uklanjanja svega onoga što vaše tijelo ne treba.

Ako slijedite ovoj dijeti najmanje dva tjedna, zasigurno ćete skinuti 4-5 kilograma.

Ovaj proces je dobar i za ljude koji ne žele skinuti kilograme već žele održati zdrav način života.