Kad mi je prijateljica rekla za novi dodatak prehrani koji joj je pomogao smršaviti i prevladati umor, mislila sam da se šali. Ali nekoliko tjedana kasnije, također sam izgubila 10* kilograma i vratila se u život – sa 45 godina.

image

Nešto slično se vjerojatno dogodilo gotovo svima nama:Bio je ponedjeljak ujutro i ja sam se izvukla iz kreveta iscrpljenija nego ikada.

Pogledala sam se u ogledalo u kupaonici i nije mi se svidjelo ono što sam vidjela... 45-godišnja žena s viškom kilograma, obilježena godinama i umorom, lomljive kose i masnim naslagama na trbuhu, bokovima i nogama.

„Što sam učinila da sad ovako izgledam!“, pomislila sam u sebi.Ne samo da sam imala vidljivo višak kilograma, bila sam i iscrpljena i to bez razloga. Cijelo vrijeme sam imala osjećaj tzv. moždanu magu. Nula motivacije. Čak su i male stvari poput odlaska u trgovinu bile teške.

Osjećala sam se toliko emocionalno i fizički zbunjeno tog jutra da sam se poželjela vratiti u svoje dvadesete kada je sve bilo jednostavno.

image

Pozdrav, moje ime je Petra Kohler, imam 45 godina i u ovom članku želim objasniti kako sam zbog ove bolne spoznaje izgubila više od 10* kg u nekoliko tjedana, bez drastične dijete ili intenzivne vježbe.

Nakon godina isprobavanja bezbrojnih beskorisnih dijeta i ispijanja kave za kavom kako bih ostala budna tijekom dana, došla sam do neočekivanog otkrića zbog kojeg sam se osjećala kao potpuno druga žena.

Shvatila sam da su gotovo svi moji problemi - umor i razdražljivost, masnoća na trbuhu, suha koža - rezultat jednog zanemarenog organa.

Jetra je odgovorna za više od 500 funkcija u tijelu, uključujući uklanjanje toksina i sagorijevanje masnoće, ali rijetko dobiva pozornost koju zaslužuje.Kada je jetra preopterećena toksinima, to može utjecati na naše zdravlje na mnogo načina: možemo biti stalno umorni, boriti se s debljanjem, posebno u području trbuha, imati suhu, iziritiranu ili općenito problematičnu kožu, pa čak i povišene razine kolesterola i triglicerida.

Prema nutricionistu moje prijateljice, 25% Europljana ima preopterećenu jetru**, a mnogi toga nisu ni svjesni.

Srećom, otkrila sam jednostavan trik koji svatko može uklopiti u svoju dnevnu rutinu kako bi potaknuo rad ovog važnog organa i poboljšao svoj život u svim životnim dobima.

Kad sam prvi put čula za ovaj savjet, bila sam vrlo skeptična, jer sam već isprobala mnoge stvari bez puno uspjeha.

Ali kad sam ovu naviku uključila u svoju dnevnu rutinu na nekoliko tjedana, primijetila sam ogroman porast energije i odjednom sam puno lakše mršavjela.

Zahvaljujući ovoj novoj navici izgubila sam više od 10* kg tvrdoglavog sala i s ponosom i olakšanjem mogu izvijestiti da sam danas živahnija, snažnija i usredotočenija nego što sam bila ikada desetljećima.

Ako je meni tako dobro djelovalo, vjerujem da može pomoći i drugim ženama koje su umorne od osjećaja nezadovoljstva svojim izgledom, iscrpljenosti i nemotiviranosti.

Trik koji ću s vama podijeliti možda nije za vas, ali vjerujte mi, svakako ga vrijedi pokušati.

Dan kada sam shvatila da MORAM vratiti svoj život na pravi put. 

image

Sebe bih definirala kao običnu ženu. Imam sjajan posao, divnog muža i dvije kćeri koje volim više od svega. Imam sve da budem sretna.

Ipak, s vremena na vrijeme uvijek se čuje taj grozan glas koji mi govori da sam predebela, previše lijena i nedovoljno zdrava. Mrzim taj glas, ali u isto vrijeme znam da govori istinu.

Sve do svoje tridesete bila sam u top formi: ravan trbuh, sjajna koža, zračila sam energijom – bez potrebe za velikim naporom.

No nakon rođenja moje druge kćeri Emilije nešto se promijenilo. Počela sam gomilati kilograme kojih se nisam mogla riješiti taj bez obzira što sam pokušavala.

U isto vrijeme, sva moja energija je gotovo nestala. Od kad sam se probudila do kad sam otišla u krevet, osjećala sam se umorno. Jedina stvar koja me držala budnom bile su bezbrojne šalice kave koje sam ispijala svaki dan.

Osjećala sam se zarobljenom u začaranom krugu debljanja, problema sa spavanjem i iscrpljenosti: prekomjerna tjelesna težina i nedostatak energije činili su me jadnom, tjerajući me da jedem više hrane koju nisam trebala jesti, čineći me još debljom i sitom od svega.

Nekih sam dana uspjela ostati pozitivna gledajući svijetlu stranu života; moja strast prema prirodi i vrtlarstvu i moja prekrasna obitelj.

Ali kad sam se tog ponedjeljka ujutro probudila da bih otišla na posao, u ogledalu sam vidjela samo ovo: iscrpljenu ženu s 10 kilograma viška masnog tkiva, s mlitavom kožom i kosom i potpunim nedostatkom volje.

Tog dana odlučila sam da mi je dosta. Morala sam učiniti nešto da promijenim svoj život.

Zašto su rješenja za mršavljenje beskorisna: bolna istina koju brendovi za mršavljenje skrivaju

image

Ako pokušavate smršaviti, znate jednako dobro kao i ja da su stotine takozvanih "čudesnih rješenja" dostupne na internetu.

Obećavaju da ćete izgubiti 20 kilograma u dva tjedna dok svaki dan jedete ukusne obroke bez odlaska u teretanu.

Nepotrebno je reći da većina ovih "rješenja" ne funkcionira, a ja sam prva žrtva ovih očiglednih laži. Isprobala sam desetke popularnih rješenja u svojim pokušajima da izgubim masnoću i poboljšam svoje zdravlje.

Isprobala sam keto dijetu, vegansku dijetu, dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata, Dukanovu i Atkinsovu dijetu i mnoge druge. Počela sam trčati tri puta tjedno i preskakati obroke koristeći povremeni post kako bih smanjila unos kalorija pomoću aplikacije za praćenje.

Ali svaki put je bila ista priča: izgubila bih nekoliko kilograma u 2-3 tjedna prije nego što bih se u sljedećim tjednima vratila još deblja. Poznati yo-yo efekt o kojem svi pričaju i koji ste vjerojatno i vi iskusili.

Veliki problem s ovim dijetama i rješenjima za mršavljenje je taj što nisu napravljeni da budu održivi tijekom vremena. Nakon nekog vremena vaše tijelo se zasiti drastičnih restrikcija hrane i kažnjava vas stvaranjem snažnih nagona.

U mom slučaju, nakon nekoliko tjedana rigorozne dijete, počela se javljati neodoljiva želja za hranom. Još gore: imala sam mučnine i glavobolje, osjećala sam slabost i, iskreno, nisam se osjećala nimalo sretnije, baš naprotiv.

Dakle, da, moguće je smršaviti u kratkom roku s dijetama ili proizvodima koji daju brze rezultate. Nažalost, većina ovih proizvoda samo su kratkoročna rješenja i možda neće imati najbolji učinak na cjelokupno zdravlje ili razinu energije.

Kakvog smisla ima izgubiti 15 kilograma ako ste slabi i nesretni? To nema smisla.

Onda sam jednog dana, dok sam dijelila svoje frustracije s prijateljicom koju sam upoznala na jogi, saznala nešto jako neobično.

Nešto što se pokazalo učinkovitim u poboljšanju mog zdravlja, a moglo bi itekako poboljšati vaše. Ako vam ovo što ću vam reći izgleda čudno, vjerujte mi da je sasvim normalno.

Otkrila sam da su gotovo svi moji zdravstveni problemi povezani s tim zanemarenim organom

image

Prijateljica sa joge mi je objasnila da je donedavno i ona bila stalno umorna i iscrpljena te se osjećala pretilom.

Pitala sam je: "Kako si izašla iz ovog začaranog kruga?"Odgovorila je:“Išla sam kod nutricioniste. Rekla mi je da su svi ti problemi - višak kilograma, umor, neraspoloženje, suha koža - često posljedica preopterećene jetre.

To je malo poznat problem koji pogađa svakog četvrtog Europljanina!**

"Podigla sam obrve kad je to rekla.

“Znam da je čudno, ali kada shvatiš kako funkcionira jetra, shvatit ćeš zašto se svi ti problemi javljaju u isto vrijeme.

Jetra je jedan od najvažnijih organa u našem tijelu i obavlja više od 500 funkcija.

Kada može funkcionirati kako treba, uklanja toksine iz tijela, pridonosi normalnoj probavi, regulira aminokiseline, prerađuje glukozu i još mnogo toga.

Međutim, kada je zbog našeg nezdravog načina života preopterećena toksinima, ne može pravilno očistiti tijelo i preraditi hranjive tvari i masnoće, što može drastično usporiti naš metabolizam i dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih problema.

Jetra nas ne boli, pa možda i ne znamo da imamo problem, ali možemo primijetiti umor, višak kilograma (posebno oko trbuha), problematičnu kožu, povišene razine kolesterola i triglicerida te otežano mršavljenje.

"Nikad prije nisam čula za "preopterećenu jetru". Nisam shvaćala kako takav organ može imati tako značajan utjecaj na naš svakodnevni život.

Ali budući da sam željela znati više, pitala sam je kako je riješila svoj problem.

“Upravo sam to pitanje postavila nutricionistici. Rekla mi je da je ključ za podržavanje funkcije jetre i osiguranje da ona može funkcionirati kako treba je pomoć u detoksikaciji.

Učinkovit način za to je prirodni sastojak koji se zove čičak. Silibin, glavni aktivni sastojak ekstrakta mliječnog čička, dokazano podržava zdravlje jetre i detoksicira je uklanjanjem toksina.

Ali njegova moć tu ne prestaje.Također pomaže u obnovi i zaštiti od oštećenja stimulirajući sintezu proteina potrebnih za pravilan rad stanica i jačajući stijenke jetrenih stanica kako bi se spriječio ulazak toksina.

Drugi prirodni ekstrakti i neki vitamini također pomažu jetri: artičoka, maslačak, đumbir..."

Objasnila mi je kako je uspjela podržati funkciju svoje jetre s dva prirodna proizvoda koja joj je preporučila njena nutricionista

image

“Želiš li mi reći da se svi moji problemi mogu riješiti tako da ove sastojke uvrstim u svoju prehranu?” upitala sam skeptično.

"Pa, nije tako jednostavno", rekla je.“Moglo bi – ali sa zanemarivim rezultatima. Stvar je u tome, iako su ovi sastojci vrlo korisni, tijelo ih ne mora lako apsorbirati.

Uzmimo za primjer čičak. U biljnom obliku čičak ima slabu bioraspoloživost, što znači da ga tijelo ne može dobro iskoristiti, pa su njegovi učinci jedva primjetni."

"Dakle, kako mogu dobiti sve prednosti ovog sastojka?"

„Nutricionistica mi je preporučila ove sjajne proizvode: Hepafar forte i Hepafar čaj za čišćenje jetre! Hepafar forte namijenjen je najučinkovitijoj detoksikaciji jetre.

Sadrži revolucionarni patentirani oblik pjegavog čička (silybin) koji je zatvoren u fosfolipidima.

U ovom obliku jetra ga može iskoristiti do 10*xučinkovitije, što znači da ima 10*x jače detoksikacijske učinke!I to samo zbog čička i njegovog naprednog fosfolipidnog oblika.

Uz dodatak ekstrakta crnog papra i njegovog 95% udjela piperina, apsorpcija ostalih biljnih ekstrakata se povećava do 30*%. Hepafar čaj za čišćenje jetre je ukusna biljna mješavina s maslačkom. Podržava detoksikaciju, podržava metabolizam i ubrzava sagorijevanje masnoće!

Ova dva proizvoda koristim svaki dan već 3 mjeseca i nikada nisam tako brzo sagorjela masnoću i osjećala se tako dobro.

Probava i koža su mi puno bolji. Sve u svemu, osjećam se kao da imam zdravije i spremnije tijelo. I kao što vidite, to je dosta utjecalo i na moje raspoloženje!”Kad mi je to rekla, zanimalo me više.

Znam da je moja prijateljica uložila mnogo truda prije nego što je došla u vrhunsku formu, i ako je uspjelo njoj, možda bi moglo uspjeti i meni.

Pogledala sam web stranicu Sensilaba, tvrtke koja proizvodi liniju proizvoda Hepafar, i vidjela da imaju odlične recenzije i nekoliko milijuna zadovoljnih kupaca.

Sigurno nije prvi put da sam isprobala ovakve proizvode, ali iz znatiželje sam im ipak odlučila dati priliku. Budući da su proizvodi dolazili sa 100% jamstvom zadovoljstva, zaključila sam: ako ne djeluju, u najgorem slučaju, dobit ću svoj novac natrag.

Prijateljica mi je rekla da se za najbolje rezultate preporučuje uzimanje Hepafar proizvoda tri mjeseca. Izabrala sam opciju pretplate koja nudi redovitu dostavu proizvoda Hepafar forte i Hepafar čaj za jetru uz dodatni popust. Proizvode sam dobila tek nekoliko dana nakon narudžbe.

Za početak sam pila jednu šalicu Hepafar čaja dnevno i uzimala 1 kapsulu Hepafar forte dva puta dnevno. Moram reći da su rezultati bili iznenađujući, i to u pozitivnom smislu!

Sa sigurnošću mogu reći da sam se zahvaljujući ovoj formuli ponovno vratila u život

image

Pa kakvo je moje mišljenje o ovom proizvodu?

Bit ću iskrena: prvih nekoliko dana nije se dogodilo ništa posebno. Nisam vidjela nikakve posebne efekte. Ali nakon tjedan dana počela sam primjećivati stvarnu razliku.

Prvo sam primijetila da sam puno opuštenija i pozitivnije raspoložena nego prije. Čak i bez kave nisam bila umorna kao inače, što se može pripisati boljem snu, a fokus na poslu mi se povećao.

Ali nakon korištenja ova dva proizvoda rekla bih da sada većinu vremena imam više energije. Još jedna stvar koju sam primijetila je da mi se probava značajno poboljšala.Kako sam se općenito bolje osjećala, bilo mi je puno lakše jesti zdrave i uravnotežene obroke gotovo svaki dan.Nakon nekoliko mjeseci, a da toga nisam bila svjesna, izgubila sam dosta kilograma, posebno oko mog glavnog problematičnog područja - trbuha.

Također sam primijetila da mi koža izgleda bolje zbog mog zdravijeg načina života i nove motivacije.

Sve u svemu, objektivno mogu reći da su mi ova dva prirodna proizvoda jako pomogla, jer od kada ih koristim svako jutro, osjećam se kao da sam se vratila u život.

Nemojte me krivo shvatiti: ovo nije čudotvorna formula jer je potrebno neko vrijeme da djeluje.

Ali ako se borite s težinom i nedostatkom energije, čišćenje i podrška vašoj jetri s Hepafar proizvodima može učiniti ogromnu razliku!

Možda zvuči glupo, ali ponekad takva mala navika može napraviti veliku razliku u našem blagostanju i životu.

Tako je bilo u mom slučaju, a nadam se da će tako biti i kod vas.

Lijep pozdrav,

Petra

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja.

**Izvor: Mitra, Souveek et al. “Epidemiology of non-alcoholic and alcoholic fatty liver diseases.” Translational gastroenterology and hepatology vol. 5 16. 5 Apr. 2020, doi:10.21037/tgh.2019.09.08



Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-59%
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod
KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-67%
Posebna cijena 52,99 EUR(399,28kn) Standardna cijena 159,99 EUR(1205,52kn)
Pogledajte proizvod