Miki ima novo tijelo!

Ova jesen puna je novosti za Mikija iz grupe Victory. Intenzivno promovira novu pijesmu, a unatoč svim obvezama i naporima, dugo se nije osjećao tako dobro. Ali za njegovu dobrobit nije trebalo učiniti ništa radikalno, jer je Miki otkrio jednostavno rješenje i unutar tjedan dana primijetio nevjerojatne promjene.

image

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su za uspješno mršavljenje.]

Miki je punoljetni muzičar, što uglavnom nije baš sinonim za zdrav stil života. Prema njegovim riječima, nakon navršene 50. godine postalo mu je stvarno važno da može brinuti o sebi i svom zdravlju. Nažalost, to je mnogo teže izvesti kad ste stalno na terenu, vježbate, snimate i nastupate.

"Uravnotežena prehrana, redovita tjelovježba i ustaljeni ritam spavanja teško se ugurajau u klasični raspored, a kamoli u moj koji je potpuno neuredan. Moram priznati da imam najbolju ženu za zdravu prehranu, ali to je kod kuće. A kad sam vani, u dobrom društvu ... Pa, tada volim pojesti, popiti nešto dobro i pjevati. A mnogo sam puta u dobrom društvu."

"Teško se branim pohanog'"

Svi mi imamo slabu točku u našoj prehrani, tako i Miki obožava pohanu piletinu, ... možda neka prekrasna večera... Isto tako priznaje da u voda i nezaslađeni sokovi baš i ne "mirišu"...

I tako se alkohol, pohanje, kasne večere, neredovita prehrana, premalo gibanja i premalo sna, u kombinaciji s premalo tekučine, slože u mozaik koji vodi u manjak energije, nakupljanje masnoća oko trbuha i pridobivanje kilograma. Miki se je zatekao u začaranom krugu.

"Kada sam razmišljao o onome što radim sebi i svom tijelu, stvarno sam se zamislio. Ovakav način života me vodi do raznih zdravstvenih problema. Odluka je pala - promjena je nužna! Moram pronaći nešto što će mi pomoći... I kad sam otvoreno razgovarao o tome, dobio sam mnogo pohvala za ovaj korak, kao i savjete. Iznenadilo me je što je toliko poznanika prošlo kroz isto i gotovo svi su pomislili da je sve to problem opterećene jetre. "

Mikijeva Misija ravan trbuh

"Na nastupima se živi kraljevski, što znači, da sem podložen svim slatkim, slanim i alkoholnim grijesima, što na moju jetru vjerojatno djeluje vrlo stresno. Ako se redovito brinem za sve filtere u svom automobilu, ovaj put sam očistio filter svoje jetre."

Miki je odlučio da je vrijeme za ravan trbuh! Otkrio je način na koji se može osjećati pun energije: odabrao je kombinaciju proizvoda Hepafara i WaterOut STRONG napitka, "jer sam od nekoliko prijatelja čuo komplimente za oba proizvoda, a Petra i ja smo bili još više uzbuđeni jer su to bili isključivo iz prirodni sastojci. "

Oba proizvoda su u paketu Misija ravan trbuh: kapsule Hepafar forte pružaju detoksikaciju i jačanje jetre, a WaterOut STRONG za izbacivanje viška vode i smanjenje nadutosti. Dvostruki detoksikacijski učinak koji se brzo poznaje okolo trbuha.

Rezultate je opazio već nakom prvog tjedna*

"Kad se nečeg primim, dam 100% od sebe. Samo gas! Počeo sam s danas na sutra, i nije mi žao. Posavjetovao sam se s nutricionisticom, koja mi je na temelju mojih krvnih pretrga rekla, koje su bile moje najveće pogreške. Shvatio sam čime mogu zamijeniti svoj tanjur i kako je najlakše ići kroz tu promjenu."

Poboljšanje našeg načina života vrlo je važno za zdravlje naše jetre. Kad bi samo postojala tipka za pritisak, evo nas vitkih i zdavih... Ali još je nema. "Ali rezultati su vrijedni truda.""

Promjene je primijetio nakon tjedan dana *redovite uporabe proizvoda Hepafar Forte i WaterOut STRONG. "U što nisam mogao vjerovati kad sam počeo probijati novu rupu u pojasu! Kad se vam to dogodi, čini se da ste na Triglavu. Nakon mnogih godina, osjećao sam se odlično."

Pročistite jetru, detoksificirate tijelo i vratite si energiju!

Podržavamo vašu odluku, zato smo osmislili vrhunsku ponudu "Mikijeve misije ravnog trbuha".

Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-62%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 68,99 EUR(519,84kn)
Pogledajte proizvod