Oživite metabolizam u dva koraka i ubrzajte gubitak kilograma

Već godinama slušamo kako gubitak težine ovisi o trošenju kalorija. Jednostavno rečeno, morate sagorijevati više kalorija nego ih unesete putem prehrane.

image

No, postoji mnogo onih koji dnevno pretrče i po šest kilometara a ne izgube niti kilograma. Mršavljenje, dakle, ne ovisi samo o kalorijama, već i načinu prehrane te dodacima prehrani koje koristimo.

Metabolizam su svi procesi u tijelu koji se brinu za probavu i transport hranjivih tvari do stanica. Drugim riječima, riječ je o procesu kojim naše tijelu koristi hranu koju jedemo kako bismo zadovoljili osnovne potrebe. Poseban oblik metabolizma je i sagorijevanje masti.

Ubrzajte metabolizam i potaknite gubitak kilograma

Moramo shvatiti da spor metabolizam nije uzrok prekomjerne težine, već njegova posljedica. Želimo izgubiti nekoliko kilograma, odlučili smo se na dijetu ali kilogrami nikako ne idu dolje! Poznato? Za ovo često krivimo spor metabolizam, ali zapravo glavni krivac leži u našem životnom stilu. Suviše restriktivnih dijeta i premalo fizičke aktivnosti može biti glavni uzrok onoga što nazivamo "spor metabolizam".
Postoje dvije odlične strategije za rješavanje ovog problema!

Korak 1: Počnite sagorijevati više masti!

Fat Out! Pomoć za sagorijevanje masnoća na najvišoj razini! Odlikuje ga optimalna formula sastojaka koja ubrzava probavu i pomaže kod topljenja masnih naslaga. Kombinacija kroma, Garcinie Cambogie, kajenskog papra, kofeina, gorke naranče, B-kompleksa i tri aminokiseline minimalno će dignuti vašu unutarnju temperaturu. Masnoće će se doslovno topiti u vašem tijelu. Vaša tjelovježga postaiti će iznimno učinkovita, a kod mršavljenja će vam pomoći čak i u mirovanju.

Korak 2: Eliminirajte toksine i suvišne tekućine

Drainer je rješenje koje obavlja drenažu tijela: potiče izlučivanje toksina iz tijela, dajući potporu jetri kako bi ona normalno mogla obavljati svoje funkcije. Osim toga, problem zadržavanja vode (vrlo čest kod onih koji žele izgubiti na težini) nestaje uz pomoć Drainera. Kombinacija sastojaka idealna je za podršku bilo kojem načinu prehrane i potpomažu gubitak kilograma.