Ovo ljeto obucite kratke haljinice

1.6.2017.

Čeka vas najbolja, prije svega najučinkovitija priprema za ljetne dane kada treba pokazati noge. Napokon ćete moći obući onu vašu ljetnu haljinicu koju stalno gledate u ormaru.  

Ljetos pokažite noge, budite samouvjerene i zavodljive! Jeste li već pogledale svoje noge i počele kimati da se to ni ljetos neće dogoditi?

No vjerujte da hoće! Obećajemo vam! Imamo rješenje: SlimJOY TRIO! U njemu su tri proizvoda koji djeluju u sinergiji, što znači da se u djelovanju dopunjavaju i povećavaju učinak. To su tri proizvoda s kojima ćete se doslovno riješiti celulita, masnih naslaga na stražnjici, bokovima i bedrima, poboljšati limfni sustav i smanjiti kaloričnu vrijednost obroka. To su napitak WaterOut, koji izlučuje višak vode iz tijela, kapsule SlimJOY, koje blokiraju apsorpciju kalorija i najjači fat burner BootBurn INTENSIVE, koji djeluje i dok mirujete.

Zašto je SlimJOY TRIO tako učinkovit?

Jer su u njemu proizvodi koji imaju klinički dokazano djelovanje, tako da vas ne može razočarati i pustiti na cijedilu kao ostali proizvodi. Jer ima prirodne sastojke i svojstva, čije su djelovanje potvrdili i strani vrhunski stručnjaci. Jer je s proizvodima zadovoljno više od 76 % korisnika.

Jer cilja upravo na one dijelove tijela koji su najvidljiviji ljeti!

Što možete očekivati od TOP paketa?

Sa SlimJOY kapsulama su žene u istraživanju, koje su izveli vrhunski stručnjaci, u niti 2 mjeseca:

  • u prosjeku izgubile 2,8 kilograma

  • u prosjeku izgubile 3,3 kilograma tjelesne masnoće

  • smanjile opseg bedara do 4 centimetra

  • smanjile opseg stražnjice za do 5,8 centimetra

S napitkom WaterOut, koji ima okus maline i kojeg su pile i kao osvježavajući napitak, izlučile su čak 27 % više vode iz tijela nego s drugim proizvodima. Tako su i normalizirale djelovanje limfe, koja u slučaju da ne djeluje kako treba, lako može biti uzrok celulita. WaterOut pospješuje razgradnju masnoća i izlučivanje viška vode iz tijela te toksina iz tijela, poboljšava prokrvljenost, napetost i ton kože, aktivira i regenerira metabolizam. Upravo zato je najbolje oružje protiv celulita.

Koristile su i BootBurn INTENSIVE koji je najjači fat burner. Njegova moć je topljenje masnoće, i to zapravo onda kada niste tjelesno aktivni. Žene su s napitkom, koji ima okus breskve, izgubile 5,7 % više kilograma od onih koje ga nisu koristile. Osim toga su poboljšale razmjer između mišića i masnoća za 4 %.

SlimJOY TRIO je prvi paket, koji sadrži proizvode koji tope masnoće i celulit na trbuhu, bedrima i stražnjici te sprječavaju njihov nastanak.

Izaberite SlimJOY TRIO!