Ovo ljeto obucite kratke haljinice

Čeka vas najbolja, prije svega najučinkovitija priprema za ljetne dane kada treba pokazati noge. Napokon ćete moći obući onu vašu ljetnu haljinicu koju stalno gledate u ormaru.  

image

Ljetos pokažite noge, budite samouvjerene i zavodljive! Jeste li već pogledale svoje noge i počele kimati da se to ni ljetos neće dogoditi?

No vjerujte da hoće! Obećajemo vam! Imamo rješenje: Slimmium TRIO! U njemu su tri proizvoda koji djeluju u sinergiji, što znači da se u djelovanju dopunjavaju i povećavaju učinak. To su tri proizvoda s kojima ćete se doslovno riješiti celulita, masnih naslaga na stražnjici, bokovima i bedrima, poboljšati limfni sustav i smanjiti kaloričnu vrijednost obroka. To su napitak WaterOut, koji izlučuje višak vode iz tijela, kapsule Slimmium, koje blokiraju apsorpciju kalorija i najjači fat burner BootBurn INTENSIVE, koji djeluje i dok mirujete.

Zašto je Slimmium TRIO tako učinkovit?

Jer su u njemu proizvodi koji imaju klinički dokazano djelovanje, tako da vas ne može razočarati i pustiti na cijedilu kao ostali proizvodi. Jer ima prirodne sastojke i svojstva, čije su djelovanje potvrdili i strani vrhunski stručnjaci. Jer je s proizvodima zadovoljno više od 76 % korisnika.

Jer cilja upravo na one dijelove tijela koji su najvidljiviji ljeti!

Što možete očekivati od TOP paketa?

Sa Slimmium kapsulama su žene u istraživanju, koje su izveli vrhunski stručnjaci, u niti 2 mjeseca:

  • u prosjeku izgubile 2,8 kilograma

  • u prosjeku izgubile 3,3 kilograma tjelesne masnoće

  • smanjile opseg bedara do 4 centimetra

  • smanjile opseg stražnjice za do 5,8 centimetra

S napitkom WaterOut, koji ima okus maline i kojeg su pile i kao osvježavajući napitak, izlučile su čak 27 % više vode iz tijela nego s drugim proizvodima. Tako su i normalizirale djelovanje limfe, koja u slučaju da ne djeluje kako treba, lako može biti uzrok celulita. WaterOut pospješuje razgradnju masnoća i izlučivanje viška vode iz tijela te toksina iz tijela, poboljšava prokrvljenost, napetost i ton kože, aktivira i regenerira metabolizam. Upravo zato je najbolje oružje protiv celulita.

Koristile su i BootBurn INTENSIVE koji je najjači fat burner. Njegova moć je topljenje masnoće, i to zapravo onda kada niste tjelesno aktivni. Žene su s napitkom, koji ima okus breskve, izgubile 5,7 % više kilograma od onih koje ga nisu koristile. Osim toga su poboljšale razmjer između mišića i masnoća za 4 %.

Slimmium TRIO je prvi paket, koji sadrži proizvode koji tope masnoće i celulit na trbuhu, bedrima i stražnjici te sprječavaju njihov nastanak.

Izaberite Slimmium TRIO!