Ova 4 rješenja za imunitet morate imati!

Pred nama je dugo razdoblje prehlada i gripa i slabljenja imuniteta. Kako bi preduhitrili te bolesti, potrebno je pripremiti se na ovo razdoblje i obrambenom mehanizmu tijela pomoći s prirodnim pripravcima

image

Upoznajte 4 vrhunska dara prirode

Beta-glukan je prirodni polisaharid koji aktivira naš imunološki sustav. Preko različitih mehanizama povećava broj aktivnih imunoloških stanica i na taj način omogućava organizmu bolje djelovanje. Osigurava bolju spremnost i prije svega brže odazivanje kod mogućeg dolaska virusa ili bakterija u naše tijelo, dok nam s druge strane u stanju infekcije olakšava i ubrzava oporavak organizma

Crna bazga se stoljećima upotrebljava poput lijeka protiv prehlada, gripa i pri povišenoj tjelesnoj temperaturi. Ekstrakt bobica crne bazge sadrži obilo antocianidina, iznimno snažnih i sasvim prirodnih antioksidanata koji potiču djelovanje imunološkog sustava. Naime, bobice crne bazge imaju snažniji učinak nego ehinaceja!

U Hrvatskoj je loše poznata justicija (Andrographis paniculata) jedna među onim biljkama koju već stoljećima koriste u ajurvedskoj medicini za poboljšanje otpornosti. U posljednje vrijeme i suvremena medicina razotkriva njezine nevjerojatne karakteristike u poboljšanju imuniteta.  Ova iznimna biljka uspijeva u Indiji i Šri Lanki te je neophodna u liječenju dišnog sustava, povišene tjelesne temperature i gripe.

Tijekom hladnog razdoblja naše tijelo potroši više vitamina C za održavanje tjelesne topline, što znači da ga trebamo unositi svaki dan, i to u dovoljnim količinama. U suprotnom će nam započeti slabiti ostale funkcije tijela, primjerice ispravno djelovanje imunološkog sustava.

Sensilab preporučuje!

Kada spojimo iznimne učinke crne bazge, justicije, beta-glukana i vitamina C, dobivamo proizvod Cold Combat, koji s kombinacijom ovih ekstrakata učinkovito jača djelovanje imunološkog sustava prije kao i za vrijeme hladnog vremena.

Cold Combat je namijenjen onima:

  • koji se tijekom svake zime bore s gripama i prehladama,
  • koji su često u kontaktu s bolesnicima (djelatnici u zdravstvu, profesori, pedagozi),
  • kojih svaka promjena vremena izaziva pogoršanje zdravlja,
  • koji žele bez ikakve brige uživati u zimskim radostima.