Otečenost zbog viška vode u tijelu? Stanite tome na kraj!

Dugo vremena se mislilo da se voda u tijelu nakuplja samo trudnicama i starijim ljudima. Danas znamo da se zapravo kod svih nakuplja. Poznati su vam simptomi i poteškoće? Riješite ih se i samouvjereno pokažite svoje obline! 

image

Ako konzumirate (pre)slanu hranu, dugo stojite na mjestu, imate hormonske promjene, pijete premalo vode i nemate dovoljno vremena za vježbanje, vjerojatno imate problema sa nakupljanjem vode.

Problemi, koje donosi višak vode

Nakupljanje vode ima mnoge posljedice, također utječe i na tjelesnu težinu. Ako vam se nakuplja voda u tijelu, niti redovita i zdrava prehrana vam neće pomoći – nakupljanje vode će se pokazati u obliku podbuhlosti, otečenosti gležnjeva, lica, ruka te viška kilograma.
Probava se uspori i bude neredovita, što znači manju potrošnju kalorija. Manja potrošnja kalorija znači dodatne kilograme i masne jastučiće na predjelima koje bi rado pokazali.

Izlučite 27 % viška vode iz tijela

Probleme s nakupljanjem vode po mišljenju stručnjaka ima čak 30 % svjetske populacije. Dobra vijest je, da je se možemo riješiti na jednostavan način. Napitak WaterOut pridonosi prirodnoj drenaži za ekspresno gubljenje kilograma.
WaterOut dokazano snižava razinu viška vode u tijelu za 27 %, s njim ćete tijelo pripremiti na mršavljenje. Klinička studija je pokazala da su korisnici nakon uspješne prve faze mršavljenja, za vrijeme koje je potrebno izlučivanje viška vode, čišćenje jetre i probavnog sustava, kasnije s lakoćom izgubili neželjene kilograme.

Zašto je važno izlučiti višak vode iz tijela?

Mršavljenje s tijelom punim vode, opterećenom jetrom i lošom probavom, biti će osuđeno na neuspjeh. Bez obzira na to kako ćete mršaviti. S smanjenjem vode u tijelu najbrže ćete mršaviti, osim što izlučuje toksine, WaterOut vaše tijelo vraća u ravnotežu.

Što možete očekivati od napitka WaterOut?

  • Ekspresno izlučivanje viška vode u tijelu za 27%
  • Lakši gubitak kilograma 
  • Odličan okus maline
  • Smanjenja podbuhlost i zatečenost
  • Smanjen opseg nogu i gležnjeva
  • Dokazano olakšanje osjećaja teških nogu

Kombinacija patentiranog sastojka CactiNea™, tetivike, javanskog čaja, peršina, artičoke i mliječnog čička pomažu pripremiti vaše tijelo na početak mršavljenja.