Oslabljeni imunološki sustav

Imunološki sustav je obrambeni sustav našeg organizma koji na štiti pred štetnim utjecajem vanjskih i unutarnjih čimbenika. Zbog različitih čimbenika kao što su nezdrav način života, stres, nasljedne bolesti, virusi, ozljede, liječenje sa antibioticima i starenje, naš imunološki sustav može oslabiti.

image

ZNAKOVI OSLABLJENOG IMUNOLOŠKOG SUSTAVA

Oslabljen imunološki sustav prepoznajemo po:

  • konstantnom umoru
  • iscrpljenosti
  • pomanjkanju energije
  • čestim oboljenjima i prehladama

Često se pojave kada se vrijeme naglo mijenja, kada temperatura u isto vrijeme pada i raste, kada se nedovoljno krećemo na svježem zraku i ne unosimo dovoljno vitamina i minerala koji se nalaze u svježem voću i povrću. Tada naše tijelo oslabi i lakše oboli.

Zdravim načinom života možemo ojačati imunološki sustav, ali to ponekad nije dovoljno, pa je dobro da se za jačanje imuniteta pobrinemo sami.

PRIRODNA POMOĆ ZA JAČANJE IMUNITETA

Za jačanje imunološkog sustava i bržeg ozdravljenja unos vitamina i minerala često nije dovoljan, pa se stoga preporuča unos kombinacija više sastojaka koji neposredno djeluju na imunološki sustav.

Aminokiseline - su osnovni graditelji proteina preko kojih su uključeni mnogi pricesi stanica. Sudjeluju u proizvodnji ključnih imunoloških stanica, antitijela, citokina i antioksidanata, te imaju važnu ulogu u reguliranju imunološkog sustava.

Ehinacea - je vrsta cvijeta, a upotreba ove biljke u zdravstvene svrhe ima dugačku povijest. Upotrebljava se prije svega za jačanje imunološkog sustava, i ima antibakterijsko i protuupalno djelovanje.

Beta glukan - prirodni je polisaharid koji se nalazi u staničnim stijenkama kvasa i bakterija. Ima imunostimulacijski učinak.

Koenzim Q10 - je antioksidant koji povećava energiju i vitalnost organizma, te sprječava kronični umor.

IMUNOSTAR - ZVIJEZDA OTPORNOSTI

ImunoStar je jedini proizvod koji uz vitamine i minerale sadrži kombinaciju aminokiselina, ehinaceu, beta glukan i koenzim Q10. Uravnoteženi unos tih sastojaka sprječava i ublažava dolazak potencijalnih virusnih i bakterijskih oboljenja, te doprinosi bržem oporavku.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod