Oslabljen imuni sistem

Imuni sistem čini odbranu našeg organizma, štiti nas od štetnih uticaja spoljašnjih i unutrašnjih faktora. Zbog različitih uticaja, kao što su nezdrav način života, stres, nasledne bolesti, virusi, povrede, terapije antibioticima i starenje, naš imuni sistem može oslabiti.

image

KOJI SU ZNACI DA JE VAŠ IMUN OSLABLJEN?

 Oslabljen imuni sistem prepoznajemo po:

  • Konstantnom umoru
  • Iscrpljenosti
  • Nedostatku energije
  • Čestim oboljenjima i prehladama

 

Ovi znaci se često pojavljuju kada se vreme naglo menja, kada temperatura u kratkim intervalima veoma padne ili poraste, kada se nedovoljno krećemo na svežem vazduhu i ne unosimo dovoljno vitamina i minerala, koje možemo naći u svežem voću i povrću. Tada naše telo oslabi i lakše oboli.

 Zdrav način života nam može pomoći da ojačamo svoj imuni sistem, ali ponekad nije dovoljan. Zato je dobro dodatno se pobrinuti za jačanje imuniteta.

 

PRIRODNA POMOĆ ZA JAČANJE IMUNITETA

Za jačanje imunog sistema i bržeg ozdravljenja samo unos vitamina i minerala često nije dovoljan, zato se preporučuje unos kombinacije više sastojaka koji neposredno utiču na naš odbrambeni sistem.

 Aminokiseline – osnovni su gradivni element proteina koji regulišu mnoge ćelijske procese. Učestvuju u proizvodnji ćelija imuniteta, antitela, citokina, antioksidanasa i imaju važnu ulogu u regulisanju imunog sistema.

Ehinacea – vrsta cveta, a upotreba ove biljke u zdravstvene svrhe ima bogatu istoriju. Koristi se pre svega za jačanje imunog sistema, ima antibakterijsko i antiinflamatorno delovanje.

Beta glukan – prirodni je polisaharid koji se nalazi u ćelijskim membranama kvasa i bakterija. Ispoljava imunostimulacijski efekat.

Koenzim Q10 – antioksidans koji povećava energiju i vitalnost organizma i sprečava nastanak hroničnog umora.

 

IMUNOSTAR – ZVEZDA OTPORNOSTI

ImunoStar je jedini proizvod koji, pored vitamina i minerala, sadrži kombinaciju aminokiselina, ehinaceu, beta glukan i koenzim Q10. Uravnoteženi unos ovih sastojaka sprečava i ublažava nastanak bakterijskih i virusnih oboljenja i doprinosi bržem oporavku.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod