Osjećate se kao balon na dvije noge? Nije ni čudno što ne možete smršaviti!

Pojeli ste samo mali, ali zaista mali komadić torte i već vam se napuhao trbuh? Nikako se ne možete riješiti okruglog trbuha, iako zaista pazite što jedete? Svi vas ispituju da li ste trudni? Imate osjećaj da ćete puknuti? Velika je mogućnost da vam se u tijelu nakuplja voda.

image

Iako je voda veoma važna za svaku našu i najmanju stanicu, također nam može stvarati veliki problem, ako se zadržava u tijelu. A najveći paradoks je to da se je možete riješiti tako da  pijete više.

Voda zastaje u tijelu = toksini zastaju u tijelu

Uzroka je mnogo zašto voda zastaje u tijelu (hormonske promjene, previše soli u ishrani, prerađena hrana, premalo pijete tekućine, nedostatak sna, stres…), ali jedna stvar je sigurna: ako se prvo ne rješite viška vode, sav vaš trud za mršavljenje osuđen je na propast.

Dakle ako se osjećate naduto i otečeno, prvi korak je izlučivanje viška vode. Još da napomenemo da je ta voda, puna toksina koji također zastaju u tijelu. Riješite ih se! Vaš struk će odmah biti uži, osjećat ćete se fenomenalno, a izgledati mlađe! A mršavljenje će biti sasvim jednostavno!

Kako se najbrže riješiti viška vode i napuhanosti?

Pravila zdravog načina života već poznajete, tako da ih nećemo ponavljati. Možete upotrijebiti trikove iz dobre stare kuhinje, koje je dodatno upotpunila znanost: dobro bilje i biljke iz šuma i s livada. Prirodni pristup do izlučivanja vode smo upotrijebili i kod linije Slimmium koju smo oblikovali tako da nudi 24-satnu potporu pri tjelesnoj drenaži i mršavljenju: dnevne napitke WaterOut STRONG i WaterOut STRONG Night.

Sadrži najbolju prirodnu mješavinu sastojaka iz prirode, koji:

  • dokazano potiču tijelo da izlučuje višak vode,
  • potiču probavu i produžavaju osjećaj sitosti,
  • podržavaju prirodni mehanizam čišćenja tijela,
  • garantiraju više energije
  • s iznimno visokim sadržajem antioksidanata doprinose zaštiti stanica od štetnog djelovanja slobodnih radikala,
  • sudjeluju pri bržem sagorijevanju masnoća