Imala sam onaj osjećaj, kad te nešto muči, pa ni sam ne znaš što..

Biti sam svoj gospodar je želja mnogih. No oni koji su to uspjeli znaju da samostalnost osim prednosti donosi i velike obaveze – prije svega odricanja i truda.

To zna i 46-godišnja Nina koja zbog svakodnevne preopterećenosti nije više mogla normalno funkcionirati. „Cijelo vrijeme sam bila napeta.“

image

"S bratom vodimo obiteljsku firmu. To znači mnogo obaveza i rada. Ali potrpiš i kažeš si da to radiš za sebe."

"Prije koju godinu su se počeli pojavljivati problemi: nemir, razdraženost, problemi sa spavanjem. Onaj osjećaj kada te nešto muči, pa ni sam ne znaš što.“ Nina nam je objasnila kako se osjećala.  

»Više nisam mogla«

Nina je znala da nešto mora što prije učiniti, jer osjećala se sve gore. Sve brige je nosila sa sobom u krevet zbog čega noćima nije mogla spavati, svako jutro se budila umorna i sve više je gubila motivaciju za rad. "Bila sam totalno iscijeđena!"

Nina vjeruje u prirodna rješenja i počela je tražiti nešto što će joj pomoći na prirodan način. Jedan dan primijetila je oglas za Adrenalux i potpuno se oduševila i pronašla u tom proizvodu.   

»Već nakon 1 tjedna sam dobro spavala, bez misli koje su mi se prije rojile po glavi«

Ninu je najviše razveselila kada je već nakon 1 tjedna mogla mirno zaspati, bez "milijona misli", koje su joj se prije rojile po glavi, i nakon dugog vremena se napokon probudila odmorna. "Postepeno mi se vraćala i životna energija, volja do stvari. Nije me više mučio nemir i nisam više skakala u zrak za svaku stvar." rekla nam je Nina.

Zaključila je da joj AdrenaLux pomaže i kod problema sa štitnjačom, što je ne iznenađuje jer je s manje stresa i štitnjača manje opterećena.

»I mužu sam podtaknula kapsule AdrenaLux«

Nina je oduševljena s AdrenaLuxom, kojeg koristi već godinu dana: "Problemi su sada u mjerama normale. Stvar definitivno djeluje." Vidjela je da joj AdrenaLux pomaže, pa se šali da ga je podtaknula i  mužu. Na kraju krajeva, Nina bi ga preporučila baš svakome, posebno onima koji imaju probleme sa spavanjem, osjećaju se „iscijeđeno“ i bez energije, teško izlaze na kraj sa svakodnevnim stresom i pred životnim su prekretnicama.  

Proizvodi za vas

ANTISTRES
-60%
Posebna cijena 35,99 EUR Standardna cijena 89,99 EUR
Pogledajte proizvod