Oh, taj celulit: Zašto do sada ništa nije djelovalo?

Što je točno celulit zašto vam do sada ništa nije pomoglo da ga se riješite, i je li uopće moguće u potpunosti ga se riješiti?

image

 

Celulit nastaje u vezivnom masnom tkivu. Nije riječ o tzv. "redovitim mastima", već tvari nalik na žele koja se sastoji od masnoća, otpadnih voda i toksina u tijelu. Kada se takva tvar počne nakupljati u većim količinama, na površini kože formira se oblik kojeg mnogi zovu "narančina koža" koja je siguran znak da je krajnje vrijeme da se pozabavite tim problemom.

Celulit ne znači da ste pretili, ali biste se svejedno trebali baciti na sagorijevanje masnih stanica ispod kože koje su povećane zbog nedostatnog izlučivanja toksina i otpadnih voda iz tijela te nedostatka normalne opskrbe krvlju. Izgled narančine kore kože može se dogoditi svakome, iako češće zahvaća predstavnice ljepšeg spola. Najčešće se pojavljuje na stražnjici i bedrima, rijetko oko trbuha, ruku, gležnjeva, a u ekstremnim slučajevima čak i na licu.

Celulit može postati vidljiv na površini kože tek nakon 8 godina akumulacije i zadebljanja masnih stanica ispod kože. Stoga je važno da ga "liječimo" čak i ako nije vidljiv.

Čimbenici koji potiču stvaranje celulita:

  • otpadni materijali u tijelu
  • otpadne vode u tijelu
  • starenje
  • hormonalna neravnoteža
  • loše prehrambene navike
  • nedostatak rekreacije
  • dehidracija ili nedovoljan unos vode
  • genetski faktori
  • spol, itd

Zašto ništa do sada nije pomoglo?

Jer svi problem žele riješiti izvana - skupim kremama koje zapravo zahvaćaju samo površinski sloj kože, a ne napadaju problem duboko gdje se on i formira. Masaža, solne kupke, mineralne kupke i raznorazne kreme mogu biti izvrsni preparati za poboljšanje izgleda kože, ali ako se zbilja želite riješiti celulita treba ga "napasti" na primjerenoj razini!


Tvrdokorne masne stanice? Nema problema!

SlimCut 0% fat paket je idealna podrška svakoj dijeti ili načinu prehranjivanja jer sagorijeva masnoće 24 sata dnevno, kao da smo neprestano aktivni. 

MJESEČNI paket sadrži:
60 kapsula SlimCut DIETSTAR koje dokazano revitaliziraju tijelo te mu omogućavaju učinkovito mršavljenje, 
30 vrećica SlimCut FAT BURNER DRINK, ukusan napitak s okusom limuna koji učinkovito topi masne naslage i povećava učinak kapsula.