Održite jetra u najboljoj snazi

Jetra je najveći unutarnji organ u tijelu koji je odgovoran za približno 500 tjelesnih funkcija. Taj vitalni organ obrađuje gotovo sve što konzumiramo, udišemo ili apsorbiramo kroz kožu. Njezina najvažnija funkcija je u izgradnji i odstranjivanju štetnih tvari. Budući da jetra obavlja mnoge vitalne funkcije, njezino oštećenje može utjecati na gotovo sve sustave u tijelu.

image

ŠTO JE ZAPRAVO MASNA JETRA?

Jetra uz pomoć želučane kiseline razgrađuje masti koje smo unijeli hranom. Zbog nezdravog načina života, toksina, loše prehrane, jetra nije u stanju obavljati svoje osnovne funkcije. Hrana koja sadrži previše masti opterećuje jetru. Višak masnoće se taloži između stanica jetre i ometa osnovno funkcioniranje jetre - detoksikaciju. Uz to, prekomjerna tjelesna težina također dovodi do disfunkcije jetre.

ZNAKOVI KOJI NAM GOVORE O DISFUNKCIJI JETRE
 
Simptomi bolesti jetre mogu uključivati:
 
  • umor
  • gubitak apetita
  • mučninu
  • povraćanje
  • bol u trbuhu
  • žutica
KAKO NA PRIRODAN NAČIN OČUVATI ZDRAVU JETRU
 
Jedan od načina da brinete o svojoj jetri je vježbanje. Vježbanjem ćete mršavjeti i tako smanjiti masnoću u tijelu koja šteti jetri.
Jedite što više voća i povrća. Ono pruža obilje vrijednih hranjivih tvari uključujući vitamine, minerale, antioksidanse koji jačaju imunološki sustav i pomažu protiv infekcija i bolesti. 
Odraz bolesti jetre je i oksidacijski stres. On uzrokuje oštećenje membrane jetra. Zato je kod ljudi sa većim rizikom od bolesti jetre potreban dodatan unos antioksidanata.
 
Vitamin E i ekstrakt listova artičoke imaju antioksidativni učinak i na taj način štite stanice jetre od oksidacijskog stresa. To možemo postići na prirodan način proizvodom Hepafar koji sadrži kombinaciju prirodnih fosfilopida iz sojinog lecitina, ekstrakt listova artičoke i vitamin E.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod