Novi trend mršavljenja: bez gladovanja i bez vježbanja. Dijeta vam više nikada neće biti potrebna!

Dijete donose samo trenutne rezultate i yo-yo učinak je neizbježan. Zašto? Gladovanje našem tijelu poručuje da, svu hranu koju pojedemo, pohrani u obliku zaliha masnoća, koje će mu biti izbor energije za vrijeme kada hrana ne bude dostupna. Zato nakon kratke dijete, kada se vratimo na uobičajen način prehrane, vratimo sve izgubljene kilograme ili se još više udebljamo.

image

Zaboravite na brojanje kalorija, gladovanje i dijete s trenutnim rezultatima

Novi trend mršavljenja temelji na potpuno drugačijem pristupu zato je i nevjerojatno učinkovit. Bez frustracija, bez gladovanja, bez različitih dijeta, bez vježbanja. Ima dugoročne učinke i oduševiti će vas rezultatima.

7 malih koraka zbog kojih vam mršavljenje više nikada neće biti potrebno

1. Fokusirajte se na svaki obrok

Uzmite si vremena i pojedite svaki obrok tako da se fokusirate samo na hranu. Nemojte jesti za kompjuterom, s mobitelom ili tabletom u ruci jer ćete u tom slučaju pojesti više hrane i nećete imati osjećaj da ste se najeli, nego ćete i dalje biti gladni.

3. Jedite polako i uživajte u hrani

Ovo ste vjerojatno čuli već puno puta ali zaista je važno. Ako brzo jedete vaš mozak prekasno dobije informaciju da ste se dovoljno najeli, zato pojedete veću količinu hrane nego što bi trebali.

4. Ponekad mislimo da smo gladni, a u stvari smo žedni

Ako tijekom dana ne popijemo dovoljnu količinu tekućine imamo osjećaj kao da smo gladni iako nam smo pojeli dovoljno obroka. U tom slučaju prvo popijte čašu vode prije nego pojedete grickalice ili slatkiše koje će vam donijeti još nekoliko kilograma viška.

5. Ne preskačite niti jedan obrok

Ako preskočite doručak ili ručak, za večeru ćete biti vrlo gladni i pojesti ćete nezdraviju hranu te količinski više hrane nego što bi trebali.

6. Sjedite dok jedete

Istraživanja su pokazala da pojedemo do 5x više hrane ako jedemo stojeći, ležeći ili hodajući. Također nismo svjesni koliko hrane pojedemo. Ako sjedimo i imamo hranu ispred sebe na tanjuru, imamo osjećaj i koliko porcije smo pojeli.

7. Ne idite kasno spavati i spavajte dovoljno

Ako ne spavamo dovoljno to ostavlja posljedice na naše tijelo. Slijedeći dan možemo biti gladniji nego inače, a to naravno znači i da pojedemo više hrane. Istraživanja su pokazala da su osobe, koje nisu spavale preporučenih sedam do osam sati, bile sklonije debljanju. S kvalitetnim spavanjem možete izgubiti dodatnih 6,5 kg, bez da bi išta drugo promijenili?

2 činjenice koje sigurno niste znali, a vrlo su važne

  • Topljenje kalorija događa se i dok spavate
  • Tijelo upravo u snu sagorijeva najviše masnoća

SVE to možete postići sa samo 1 napitkom na dan!

Svjetska inovacija >> NightBurn napitak. Jedini napitak za mršavljenje koji možete popiti prije spavanja i mršaviti u snu.

NightBurn napitak dodatno potiče proces mršavljenja dok spavamo. Popijemo ga u večernjim satima i vrlo brzo počinje djelovati.

Pomaže nam spriječiti večernje napadaje gladi, pomaže nam da bolje spavamo, potiče naše tijelo na brže sagorijevanje masnoća i na taj način istovremeno mršavimo dok spavamo.