Novi početak: Vodič kroz proljetnu detoksikaciju

U proljeće sve se čini moguće: to je doba nade, novih početaka i svježeg života. To je također idealan period da okrenete novi list i prihvatite plan detoksikacije.

image

Tijekom zimskih mjeseci neki od nas pretjerano uživaju u hrani i piću, ne razmišljajući o posljedicama jer mislimo da je ljeto dovoljno daleko da se uspijemo dovesti u red. Potpuno zanemarimo tjelovježbu, zatvoreni smo u grijanim prostorijama i neprestano se "utapamo" u alkoholu i hrani koju si ne bismo smjeli priuštiti.

Bez obzira koji je razlog tome, do ranog proljeća rijetki se od nas osjećaju spremnima za ljeto. Ako ste među takvima, detoksikacija je odličan način da ubrzate pripremanje vašeg tijela za tople ljetne mjesece.

Zašto detoksikacija?

Neki kritičari kažu da nije potrebno obavljati detoksikaciju, da su naša tijela dizajnirana da taj proces sama obave na posve prirodan način. Dok je ovo nedvojbena istina u idealnom svijetu, nažalost ne živimo u idealnom svijetu. Štoviše, naš moderni svijet nevjerojatno je toksičan: neprestano smo izloženi onečišćenjima iz zraka, u našim domovima, iz hrane koju jedemo i odjeću koju nosimo. Meso koje jedemo prepuno je lijekova i antibiotika, povrće je isprskano moćnim pesticidima i fungicidima, i sve to ostavlja traga na našem tijelu.

Očigledne prednosti detoksikacije

Provedena su mnoga istraživanja koja su dokazala pogodnosti detoksikacije na zdravlje. Ovisno o razini toksina koje imate u svom tijelu, mogli biste se iznenaditi poništavanjem nekih ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su:

  • Nadutost, mučnina i probavne smetnje mogu nestati nakon što se zbog detoksikacije vasa jetra vrati u optimalnu funkciju.
  • Zatvor, plin i grčevi mogu biti stvar prošlosti, kao I neravnoteža u vašim crijevima.
  • Česte prehlade i gripe, umor, celulit i natečenost u predjelu očiju problemi su koji nestanu zbog čišćenja limfnog sustava.
  • Začepljeni sinusi, zagušenja i curenje iz nosa kapanje može nestati kad pluća ponovno počnu normalno funkcionirati. 
  • Mokraćni problem nestane kada bubrezi prestanu biti opterećeni.

Rješenje na dlanu!

10 DAYS Detox pomaže da očistite tijelo učinkovito i sigurno za samo 10 dana. Rezultat? Manje kilograma, jer će tijelo ponovno biti u mogućnosti metabolizirati masti.

10 Days Detox je više od samog čišćenja organizma. Radi se o 3-stupanjskom programu detoksikacije koji regulira metabolizam, uklanja slobodne radikale, čisti jetru i probavne organe. Svaki korak detoksikacije je pažljivo planiran i vodi vas korak po korak do boljeg zdravlja. 

Zašto isprobati 10 DAYS Detox?

  • 10-Days Detox je jedan od rijetkih proizvoda koji omogućuje detoksikaciju tijela na cjelovit način
  • Sadrži samo prirodne sastojke kontroliranog podrijetla
  • Ovo je odličan početak učinkovitog mršavljenja
  • Detoksikacija ima pozitivne učinke na dobrobit cijelog tijela
  • Traje samo 10 dana