Nova linija mršavljenja Slimmium s više od 76 % zadovoljnih korisnika!

»Debljina je jedan od ozbiljnijih faktora s kojima riskiramo nastajanje kordiovaskularnih bolesti, koje su glavni uzrok smrtnosti na zapadu. Današnji tempo je jednostavno pretežak, iz tog razloga se neredovito hranimo i posežemo prema prerađenoj hrani. Posljedica toga je nekontrolirano dobivanje na tjelesnoj težini.« upozorava Špela Ščukovt, voditeljica nove linije mršavljenja Slimmium i marketinga u Sensilabu.

image

Naglasila je da je Slimmium program mršavljenja usmjeren prema suvremenom čovjeku, koji nema puno vremena za kuhanje, odlaske u fitnes, no ipak želi smršaviti i dobro se osjećati u vlastitoj koži. Zato se kod kreiranja Slimmium linije cijelo vrijeme razmišljalo o ubrzanom tempu 21. stoljeća. »Uspjeli smo pripremiti program, koje mogu pratiti i najzaposlenije osobe.« objašnjava mlada mama.

U čemu je čar Slimmium linije?

Prije svega činjenica da su stvaratelji linije poslušali teškoće stranaka. »Sensilabove stranke su naš najbollji učitelj. S njima smo u svakodnevnom kontaktu i od njih mnogo naučimo. Mogla bi reći, da smo na neki način kod naših starih proizvoda za mršavljenje zaboravili koliko je zapravo važna cjelovitost. Činjenica je da je kod mršavljenja važno istovremeno misliti na detoksikaciju jetre, odvajanje viška vode iz tijela, probavu te na aktivno topljenje masnoća« objašnjava Špela.

Ona točka na i, koja čovjeku daje dodatnu motivaciju za mršavljenje

Nedovoljno vremena, previše stresa, loši savjeti za mršavljenje, sve nas to vodi na pogrešan put: »Slimmium uzima u obzir te faktore, zato ne očekujemo od ljudi da će preko noći pronaći motivaciju i promijeniti svoje životne navike. To je naime proces. Puno puta smo čuli primjedbe da nudimo samo dodatke prehrani i istovremeno zagovaramo nezdrav način života. No to naravno nije tako, ipak činjenica je da su upravo proizvodi za mršavljenje ona točka na i, koji čovjeku zbog svojih učinaka uliju dodatnu motivaciju za mršavljenjem

»Tražili smo patentirane sastojke, koji imaju studije o djelovanju.«

Da bi našli odgovarajuću formulu, koja bi dosegla standarde najviše farmaceutske standarde, su Špela, apsolventka fakulteta za prehrambenu terapiju u Londonu, i Sensilabov farmaceut David Držečnik doslovno pročešljali svjetski trg sastojaka.
»Tražili smo patentirane sastojke, to su sastojci, koji imaju sigurne studije o djelovanju i jednaku kvalitetu sastojaka bez obzira na berbu, vremenske prilike i druge vanjske faktore. Tražili smo upravo one koji u inozemstvu imaju zadovoljne korisnike, one koji su prirodni i dokazano djeluju kod medicinskih istraživanja isto kao i kod konačnih korisnika. « rekla je oduševljeno.

Zanimljiva joj se čini i činjenica, da je u zadnje vrijeme veliko povećanje linija za mršavljenje samo za žene. »To je zapravo super, no i muškarci imaju problema s prevelikom tjelesnom težinom. Od Sensilabovih stranaka ih je čak trećina. Kada su nam se obratili, malo su se požalili da su na tržištu za muškarce na volji većinom fitnes pripravci, koji im se nisu činili primjereni za njihov način života.« Slimmium je tako jedna od rijetkih linija mršavljenja na trgu, koja je primjerena i za muškarce.

Špela nije samo kreatorica nove linije za mršavljenje Slimmium, već i redovna korisnica. Opazila je, da je »Slimmium manija« obuzela cijeli Sensilab: »Skoro svi u poduzeću pijemo napitke Slimmium. Meni osobno se najviše sviđa proizvod Slimmium WaterOut, koji pospješuje odvajanje viška vode iz tijela te čisti jetru. « kako kaže veoma je izložena stresu, koji povećava broj toksina u tijelu.


100 % smo uvjereni u djelovanje Slimmium proizvoda i zato vam nudimo garanciju. Ukoliko svejedno ne budete zadovoljni proizvodima vraćamo vam novac.