Noleen: Nakon tri tjedna sam primjetila da odjeća jednostavno visi sa mene!

Noleen je mama i baka koja se oduvijek borila s viškom kilograma i isprobala bezbroj dijeta. No sav njezin trud imao je samo kratkoročan uspjeh.

Zatim ju je kćerka iznenadila planovima za vjenčanje. Noleen si je tada postavila cilj: na kćerkinom velikom danu želi sjajiti. Kao što i sami vidite, to joj je i uspjelo.

image

"Bila sam zbilja iznenađena"

Noleen zbog ozljede leđa nije mogla vježbati, zato se odlučila za drugačiji pristup do gubitka viška kilograma. "Oglas za Slimmium sam prvi put vidjela na Facebooku. Odlučila sam probati Slimmium kapsule i napitak BootBurn Active s XXL snagom."

Poput brojnih prije nje, na početku je sumnjala u uspjeh. "Bila sam stvarno iznenađena. Nakon tri tjedna sam primjetila da odjeća jednostavno visi sa mene."

Zadovoljna je bila s jednostavnim korištenjem kapsula i "uživala sam u voćnom okusu napitka BootBurn Active". Dok su Slimmium kapsule blokirale apsorpciju 58% masnoća i 54% ugljikohidrata iz hrane koju je pojela, BootBurn Active joj je pomogao topiti 16 % više masnoće.

 

Široka odjeća – problem kojeg si svi želimo

Kako je veliki dan bio sve bliže, naručila je još i napitak od maline WaterOut s XXL snagom, kako bi joj dodatno pomagao da se bez problema 'uvuče' u svoju haljinu. WaterOut s XXL snagom je prirodna drenaža koja već u nekoliko dana iz tijela izlučuje 27% viška vode i toksina.

No tu je nastao novi problem: "Tri tjedna prije vjenčanja sam probala haljinu koju sam htjela nositi na vjenčanju. Haljina mi je bila prevelika! Morali su mi je suziti za čak 9 centimetara!"

 image

Noleen želi dijeliti svoju priču s vama

Noleen je htjela da s vama podijelimo njezino iskustvo sa Slimmium proizvodima: "S korištenjem tih fantastičnih proizvoda sam izgubila 12 kilograma. Od srca vam preporučam korištenje tih proizvoda koji su mi pomagali do potpune preobrazbe. Svi na vjenčanju su htjeli znati kako mi je uspjelo toliko smršaviti!"

 image

Sva tri proizvoda možete po super cijeni naručiti u Paketu za BRZE rezultate!

pomoću tog paketa ćete:

  • Blokirati više od 50 % masnoća i ugljikohidrata iz vaših obroka
  • Se riješiti 27% viška vode i toksina
  • 5x brže topiti 16% više masnoće
  • Očistiti vašu jetru

Paket za BRZE rezultate sada s čak 52% popusta!