HRVATSKA - JETRA 1:0

Nogometno ludilo, nervoza, iščekivanje gola, gol i veselje! Naši vatreni ove godine rasturaju na svjetskom prvenstvu! Litre i litre piva, čips i masna hrana, trenutni užitak i euforiju zamjeni sutrašnji mamurluk i onaj grozni osjećaj kad se jednostavno ne možemo ustati iz kreveta…

image

Naši su pobijedili, ali vaša jetra je izgubila!

Želite to spriječiti, pomoći vašoj jetri i spriječiti posljedice nakon lude utakmice? Čitajte dalje…

Svima je poznat onaj osjećaj umora, podbuhlosti, mučnine i izgled kao da smo preko noći ostarili 10 i više godina. A da višak kilograma koje nam donosi alkohol niti ne spominjemo.

To su samo neke od posljedica koje se pojave kada pretjeramo s alkoholom. Sve nabrojeno ima samo jedan uzrok – preopterećena i od prevelike količine alkohola masna jetra. 

Masna jetra ne boli, bole nas posljedice

Kada je naša jetra preopterećena, susrećemo se s neugodnim posljedicama. Konstantno osjećamo umor i nedostatak energije, čak i ujutro kada se tek probudimo.

Počinje nam se nakupljati višak kilograma, prije svega na trbuhu i bokovima, kojih se nikako ne možemo riješiti. Počinje nas mučiti zatvor i nadutost.

Može se povećati i razina klesterola i triglicerida u krvi, što može postati opasno po život, jer se time povećava rizik od srčanog i moždanskog udara.

image

Očistite jetru i bez grižnje savjesti uživajte u utakmicama

Što možete učiniti ako znate da ste malo pretjerali, a voljeli bi i dalje uživati u pobjedama Vatrenih? Najbolje za vašu jetru bi bilo da pijete više vode, jedete više povrća i redovito se krećete. A sve to možete postići s kapsulama Hepafar forte.

Hepafar forte sadrži biljku s najviše zdravstvenih dokaza za zdravlje jetre, sikavicu (mliječni čičak). I to sikavicu u takvom obliku da je naša jetra 10x bolje može iskoristiti za obnovu i čišćenje jetre, u usporedbi s ostalim takvim proizvodima.  

Neka vaša jetra bude izdržljiva poput naših Vatrenih!

Hepafar forte ima trostruko djelovanje: očisti jetru, znači pomaže iz nje izlučiti masnoću koja se nakuplja od hrane i alkohola, obnavlja ju i pobrine se da postane otpornija na štetne tvari koje unosimo u organizam. Rezultat je niži koleserol, više energije, manji trbuh i manje kilograma!

Proizvodi za vas

20-DNEVNI PROGRAM
-45%
Posebna cijena 17,99 EUR(135,55kn) Standardna cijena 32,99 EUR(248,58kn)
Pogledajte proizvod