Noge su mi kao buhtle! - Rješenjem je šokirala javnost

Grozno! Bila sam u šoku kada sam ugledala svoje noge! - rekla je naša sugovornica kada smo je pitali o ovoj fotografiji s društvenih medija.

image

"Kada su najavili pristanak aviona, spremila sam svoje stvari i htjela obuti sandale, ali noga u njih nije stala. Sve to je bila posljedica dugog avionskog leta! Moja prva destinacija bila je ljekarna, gdje su mi rekli da situacija NIJE kritična. To su zaključili jednim pogledom na moje tijelo s viškom kilograma, kojima su očito dobro stajale moje podbuhle noge," zabrinuto nastavlja naša sugovornica.

"Ali ja poznajem svoje noge, i znala sam da situacija nije normalna!" u smijehu nastavlja ona. "Vratila sam se kući i odlučila da probam napitak Sensilab SlimCut Drainer, koji sprječava zadržavanje vode u tijelu," zaključuje ona.

Ljudi u šoku gledaju fotografiju prije-poslije

Fotografiju smo primijetili na društvenim medijima, točnije na stranici Sensilab.hr. Jednostavno je bilo teško vjerovati da se radi o istoj osobi, što su dokazivali i komentari ispod objave. "Što se**te, pa to uopće nisu iste noge" i "Tu foru možete prodati nekoj jadnoj budali" bile su riječi zapisane uz ovu sliku. Zato nas je oduševilo kada je naša sugovornica objavila novu fotografiju, i njome dokazala da se ne radi o nikakvoj prevari.

"Samo sam željela preporučiti ovaj fenomenalni proizvod široj javnosti," nastavlja naša sugovornica, koja je nakon neljubaznih komentara željela ostati anonimna.

Zašto ga mora imati svaka žena?

Uzroka za zadržavanje vode može biti više, najčešće je ono posljedica hormonalne neravnoteže, posebno kod žena u pojedinom dijelu mjesečnice ili u menopauzi. Opasno zadržavanje vode u tijelu možemo posebno primijetiti u ljetnim mjesecima. Također može biti posljedica neaktivnog načina života, puno sjedenja ili stajanja ili trebamo uzrok zatražiti u prevelikom unosu soli ili premalom unosu tekućine u tijelo.

Simptomi koji ukazuju na prekomjerno zadržavanje vode u tijelu:

  • Oticanje nogu,
  • podbuhlost obraza,
  • povećana tjelesna težina i
  • povećan opseg trbuha.

Kako djeluje?

Na pitanje zašto se odlučila upravo za proizvod SlimCut Drainer, naša sugovornica odgovara: "Pa tko ne bi želio riješiti svoj problem na 100% prirodan način, uz napitak s okusom ledenog čaja? Dok sam se ja tokom dana osvježavala uz ovaj napitak, moje noge su se vraćale u normalu."

SlimCut Drainer sadrži čak 11 prirodnih sastojaka od iznimno diuretskog učinka. Pored vode će iz tijela ukloniti i toksine te otpadne tvari i time omogućiti ponovno uspostavljenje unutarnje ravnoteže.

Osvježite se napitkom koji: izbacuje suvišnu vodu iz tijela, osigurava mršaviji izgled smjesta, snižava tjelesnu težinu, čisti tijelo od toksina, daje nogama osjećaj lakoće, ublažava podbuhlost obraza i ima izniman okus breskve

Naručite SlimCut Drainer 2+1 GRATIS!