Njega kože u jesen: lice zahtjeva bogatu njegu!

Svaka promjena godišnjih doba zahtjeva svoju njegu kože. Niske temperature, vanjski utjecaji, centralno grijanje i vjetar mogu izazvati crvenilo, akne i svrbež te ostaviti kožu sasvim suhom.

image

„Hladno vrijeme utječe na kožu sasvim drugačije od toplog. Kolagenska struktura tada ubrzano raspada,“ kaže dr. Wilma F. Bergfeld, vođa odsjeka za dermatologiju u Cleveland Clinic u Ohiu. Zbog raspada kolagenske strukture, koža postaje manje čvrsta, stoga se bore javljaju ubrzano, koža izgleda umorno i na njoj mogu nastajati upale. Iz tog je razloga u jeseni od velike važnosti upotrebljavati odgovarajuću hidratantnu kremu. „Samo će vam kvalitetna hidratantna krema popuniti mala mjesta među stanicama kože i time povećati njezinu čvrstoću i zdravlje.“

Ako imate više od 25 godina, preporučamo vam da pobrinete za svoju kožu s anti-age kremom od visoke kakvoće koja će usporiti raspad kolagenske strukture. UNDO krema sadrži patentiran kompleks koji zaustavlja djelovanje enzima koji režu kolagensku mrežu u obliku škara.

Na kolagensku strukturu kože ima krema UNDO trostruki učinak:

zaustavlja raspad kože,

poboljšava strukturu osjetljive kolagenske mreže i

potiče nastanak novih kolagenskih vlakna.

UNDO je oduševio njemačke stručnjake

Testirali su je u neovisnom laboratoriju Dermaconsult u Njemačkoj. Nakon su četiri tjedana testiranja na dobrovoljcima od 25 i 60 godina ustanovili:

vlažnost se kože povećala za 40 %,

čvrstoća kože za 17 %,

elastičnost za 10 % i njezina se debljina povećala za dobrih 6 %.

Krema djeluje pozitivno i na bore. Naime, krema smanji njihovu dubinu za 18%,

volumen čak za 25 %, pokazala su istraživanja.

Krema UNDO utječe izravno na kolagensku mrežu, na način da zaustavlja nastanak angiotenzina II i time sprječava djelovanje enzima metaloproteinaza što zaustavlja proces raspadanja kolagenske mreže, nastanak bora te gubitak elastičnosti i vlažnosti kože.

Proizvodi za vas