Nisu mogli vjerovati - s ovim su mršavili 1.5 kg tjedno!

Nemate vremena čekati da vaša dijeta krene djelovati? Želite rezultate već u prvom tjednu? Neli, Urška i Lado su bili poput vas. Očajni i sumnjičavi, ipak su se nadali da im možemo pomoći. I već u prvom tjednu smo ih uvjerili. Svaki tjedan su gubili po 1.5 kilograma!

image

Više od 1.5 kilograma u jednom tjednu je ogroman uspjeh. Više nisam imao dovoljno rupica na remenu. To je uspjeh s velikim U!” - Lado

 “Opet mogu obući suknju za koju sam mislila da je više nikad neću obući!” - Urška

Iako sam bila na početku skeptična, odlučila sam probati. Sada napokon mogu nositi hlače koje sam kupila prije 10 godina i to mi je vratilo moje samopouzdanje." - Neli

Kako je njima uspjelo?

Neli, Urška i Lado zapravo nisu učinili ništa posebno. Oni su poput svih nas. Idu na posao, brinu se za djecu, i oni imaju probleme i skrivene želje.

Istina potrudili su se jesti zdravije, no nitko nije išao u ekstreme. Bez izgladnjavanja, bez pretjeranog vježbanja, nikome nije nedostajala njihova najdraža hrana. Samo par trikova kako vratiti tijelo u formu.

Rješenje je bilo toliko jednostavno

I što je to točno bilo? Što je toliko promijenilo njihovo tijelo da su uspjeli izgubiti kilograme toliko brzo i to s 30, 40 i 70 godina?

Ova dva nevjerojatna proizvoda:

  • WaterOut XXL napitak koji smanjuje opseg vašeg struka i snižava razinu viška vode za 27%
  • AdipoSlim kapsule koje potiču topljenje masnoća za 33% i sprječavaju rast stanica masnoća

Ova dva Slimmium proizvoda poznata su po njihovim brzim rezultatima. A kada djeluju u duetu, vaše tijelo je „osuđeno“ na promjene. Djeluju već od prvoga tjedna, no možete ih koristiti i dulje vremena bez ikakvog straha, ako želite izgubiti više kilograma.

Znanstveno dokazano: Tajna njihove snage

Najbrži mogući rezultati mršavljenja

  • Činjenica: Naš limfni sustav je često preopterećen zbog hormona, stresa i loše prehrane.
  • Činjenica: To uzrokuje zadržavanje vode. Naše tijelo zadržava toksine i višak vode, što posljedično izgleda kao da smo se udebljali.  
  • Činjenica: U toj fazi veoma je teško smršaviti jer su naš limfni sustav i jetra preopterećeni.
  • Činjenica: Izlučivanje viška vode je najbrži način kako se riješiti kilograma na početku dijete.

WaterOut napitak je osmišljen da izlučuje višak vode i toksine iz vašeg tijela. To potiče trenutni gubitak težine i omogućuje učinkovito daljnje mršavljenje.

Uz nekoliko snažnih prirodnih sastojaka, s detoksikacijskim svojstvima,  WaterOut sadrži patentirani sastojak Cacti-Nea.

Klinička istraživanja Cacti-Nee su pokazala da je taj sastojak izlučio do 27% više viška vode u usporedbi s kontrolnom grupom. Ima već 80% zadovoljnih korisnika!

Tajna brzog metabolizma

  • Činjenica: Imamo dva tipa masnog tkiva – smeđe i bijelo. Iako smeđe masno tkivo predstavlja samo 1,5% naše tjelesne težine, nužno je za optimalan metabolizam masti.
  • Činjenica: Možemo potaknuti metabolizam masti ako stimuliramo smeđe masno tkivo.
  • Činjenica: Endokrinolog Dr. Med. Aaron Cypess dokazao je da aktiviranjem smeđeg masnog tkiva možemo trošiti do 2 puta više kalorija nego inače.

AdipoSlim kapsule su osmišljenje da aktiviraju smeđe masno tkivo i time povećaju metabolizam masti za 33%. Sa svojim posebnim sinergijskim efektom, može smanjiti trbušnu masnoću do 50% i sprječiti nakupljanje nove masnoće.

2x WaterOut + AdipoSlim = Quick Slim

Kombinacija WaterOuta i AdipoSlima bit će vaši najbolji saveznici za mršavljenje. Zato smo osmislili paket Quick Slim kako bi i vi postigli rezultate poput Neli, Urše i Lada!

Isprobajte ga i uvjerite se u njihovu XXL snagu. Quic Slim paket sada sa super popustom!