Nina Vatovec: u 14 dana mi se smanjio opseg bokova!

3.1.2018.

Nina Vatovec je 42-godišnjakinja koja je svoju karijeru posvetila ugostiteljstvu. Svaki dan usrećuje goste dobrom voljom i mirisnom kavom, no njezin posao nije uvijek jednostavan.

Mnogo vremena provodi na nogama i to joj je počelo stvarati probleme. Brz tempo života i porod ostavili su još jednu posljedicu: kilograme kojih se ne može riješiti.

»Zbog mojeg posla su mi počele oticati noge, kasnije i ruke« sjeća se teških dana kada je jedva ustajala iz kreveta i s poteškoćom išla na posao kojeg toliko voli. Hlače si je sve teže oblačila, cijelo vrijeme ju je pratio osjećaj kao da je pojela loptu ili da je opet u drugom stanju, rekla je kroz smjeh.

Problemi nadutosti, otečenosti i nemogućnost gubitka kilograma s kojima se Nina susrela posljedica su nakupljanja viška vode u tijelu. Zapravo je to veoma čest problem s kojim se susreće svaka druga žena.

»Danas mogu obući hlače koje sam zadnji put obukla prije 10 godina!«

Nina je htjela tome stati na kraj. »Sasvim slučajno sam u ruke dobila proizvod WaterOut s XXL snagom i odlučila sam ga isprobati.« Rezultat? »Riješila sam se viška vode i nekoliko kilograma. Sada mogu obući hlače koje sam zadnji put nosila prije 10 godina!« rekla nam je presretna Nina.

»Smanjio mi se opseg bokova i noga!«

»Osjećam se fantastično, nisam više otečena i nadutost je nestala, smanjio mi se opseg bokova i donjeg dijela noga, uredila mi se i probava. U veoma kratkom vremenu postigla sam super rezultate, u otprilike 14 dana. Moji problemi su nestali zahvaljujući WaterOutu koji ima XXL snagu. Nastavila sam ga redovito koristiti jer mi je njegov okus maline odličan«

Zašto je Nini uspjelo?

Višak vode u tijelu je znak preopterećenog limfnog sustava koji je odgovoran za sve od nastajanja masnoća i dobivanja ekstra kilograma, do nadutosti i otečenosti.

Jednostavnije rečeno, ako limfni sustav ne radi kako treba nije u mogućnosti izlučiti višak vode. I tada se započnu nakupljati toksini. Najgori dani za naš limfni sustav su praznici, zabave, svakodnevni stres, alkohol i cigarete.

Nina je za rješenje koristila WaterOut s XXL snagom koji ima poboljšanu formulu i donosi XXL učinke kod mršavljenja. Učinke ćete osjetiti već u prvih 10 dana, rješit ćete se nadutosti, a čak i hlače ćete moći ponovno zakopčati.  

Učinak će biti dugotrajniji jer ćete izlučiti višak vode i s njom toksine, koji su odgovorni za nastanak masnih naslaga na stražnjici i bokovima.  

Nina preporuča WaterOut s XXL snagom svima koji imate ovakve probleme:

  • nakuplja vam se voda
  • imate višak kilograma kojih se ne možete riješiti
  • nakuplja vam se masnoća na stražnjici i bokovima

WaterOut XXL dokazano ubrzava izlučivanje viška vode i toksina iz tijela za čak 27%, a za čak 60% smanjuje nadutost i otečenost. 

Nina vam poklanja poseban popust. Kliknite i naručite > OVDJE.