Nina Vatovec: u 14 dana mi se smanjio opseg bokova!

Nina Vatovec je 42-godišnjakinja koja je svoju karijeru posvetila ugostiteljstvu. Svaki dan usrećuje goste dobrom voljom i mirisnom kavom, no njezin posao nije uvijek jednostavan.

Mnogo vremena provodi na nogama i to joj je počelo stvarati probleme. Brz tempo života i porod ostavili su još jednu posljedicu: kilograme kojih se ne može riješiti.

image

»Zbog mojeg posla su mi počele oticati noge, kasnije i ruke« sjeća se teških dana kada je jedva ustajala iz kreveta i s poteškoćom išla na posao kojeg toliko voli. Hlače si je sve teže oblačila, cijelo vrijeme ju je pratio osjećaj kao da je pojela loptu ili da je opet u drugom stanju, rekla je kroz smjeh.

Problemi nadutosti, otečenosti i nemogućnost gubitka kilograma s kojima se Nina susrela posljedica su nakupljanja viška vode u tijelu. Zapravo je to veoma čest problem s kojim se susreće svaka druga žena.

»Danas mogu obući hlače koje sam zadnji put obukla prije 10 godina!«

Nina je htjela tome stati na kraj. »Sasvim slučajno sam u ruke dobila proizvod WaterOut i odlučila sam ga isprobati.« Rezultat? »Riješila sam se viška vode i nekoliko kilograma. Sada mogu obući hlače koje sam zadnji put nosila prije 10 godina!« rekla nam je presretna Nina.

»Smanjio mi se opseg bokova i noga!«

»Osjećam se fantastično, nisam više otečena i nadutost je nestala, smanjio mi se opseg bokova i donjeg dijela noga, uredila mi se i probava. U veoma kratkom vremenu postigla sam super rezultate, u otprilike 14 dana. Moji problemi su nestali zahvaljujući WaterOutu. Nastavila sam ga redovito koristiti jer mi je njegov okus maline odličan«

Zašto je Nini uspjelo?

Višak vode u tijelu je znak preopterećenog limfnog sustava koji je odgovoran za sve od nastajanja masnoća i dobivanja ekstra kilograma, do nadutosti i otečenosti.

Jednostavnije rečeno, ako limfni sustav ne radi kako treba nije u mogućnosti izlučiti višak vode. I tada se započnu nakupljati toksini. Najgori dani za naš limfni sustav su praznici, zabave, svakodnevni stres, alkohol i cigarete.

Nina je za rješenje koristila WaterOut koji ima poboljšanu formulu i donosi dodatne učinke kod mršavljenja. Učinke ćete osjetiti već u prvih 10 dana, rješit ćete se nadutosti, a čak i hlače ćete moći ponovno zakopčati.  

Učinak će biti dugotrajniji jer ćete izlučiti višak vode i s njom toksine, koji su odgovorni za nastanak masnih naslaga na stražnjici i bokovima.  

Nina preporuča WaterOut Strong svima koji imate ovakve probleme:

  • nakuplja vam se voda
  • imate višak kilograma kojih se ne možete riješiti
  • nakuplja vam se masnoća na stražnjici i bokovima

WaterOut Strong dokazano ubrzava izlučivanje viška vode i toksina iz tijela za čak 27%, a za čak 60% smanjuje nadutost i otečenost. 

Nina vam poklanja poseban popust.