Misliš da je već kasno za idealnu liniju? Varaš se!

Postoje ljudi, koji su svjesni da su preko zime nakupili višak kilograma koje će morati skinuti ako žele zablistati na plaži. Druga skupina ljudi, nažalost nije uhvatila taj vlak. 

image

Postoje ljudi, koji su svjesni da su preko zime nakupili višak kilograma koje će morati skinuti ako žele zablistati na plaži. Pravovremeno su odabrali svoju idealnu dijetu, napravili plan i program vježbanja i krenuli u bezbrižan gubitak kilograma jer su znali da imaju vremena napretek.

Druga skupina ljudi, nažalost nije uhvatila taj vlak. Višak kilograma je i dalje prisutan, a odlazak na godišnji pred vratima. U tom trenutku ih hvata panika, trče pred računalo, bacaju se u istraživanje i odabiru rigorozne dijete i vježbe, kako bi za tjedan dana izgledali besprijekorno na plaži. Pri odabiru dijeta koje daju brze rezultate moramo biti posebno oprezni. Zdravlje je ipak bitnija stvar od toga kako ćemo izgledati u kupaćem kostimu.

Skupina stručnjaka u Sensilabu je ponudila idealan paket upravo za osobe koje nisu na vrijeme krenule sa dijetama, a žele postići dobre rezultate u kratkom vremenu bez da bi ugrožavali svoje zdravlje i dobro raspoloženje. Predstavili su nam drenažu!

Drenaža

Limfna drenaža je masaža koja sa promišljenim potezima gibanja potiče djelovanje limfe i tako čisti tijelo od toksina. Učinak regenerirane limfe se osjeti odmah, a njezin učinak se s vremenom još više povećava.

Zašto nakon limfne drenaže izgledamo mršavije?

Kada limfa opet djeluje optimalno, bez problema se možemo riješiti suvišne vode iz tijela. Izlaskom vode iz tijela se rješavamo štetnih tvari nastanjenih u potkožju i tako smanjujemo upalne procese u smislu napuhavanja masnih stanica, nastanku masnih naslaga i celulita.

SlimCut Rapid Effect paket

SlimCut Drainer je napitak s okusom ledenog čaja koji u potpunosti nadomjesti limfnu drenažu u obliku masaže. 1 napitak na dan će vam pomoći da se riješite viška vode iz tijela i tako dosegnete najbrži učinak za mršavljenje.

SlimCut kapsule ubrzavaju dijetu i aktiviraju tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni, i kada mirujemo. Poboljšavaju raspoloženje i povećavaju razinu energije tijekom mršavljenja te što je najvažnije, potiču i ubrzavaju metabolizam.

Kapsule pomažu u balansiranju šećera u krvi, probavi i održavanju odgovarajuće razine kolesterola. Dok Drainer ubrzavanjem limfnog sustava ubrzava uklanjanje toksina iz tijela.