Neya Peron: Problemi s nadutošću su nestali nakon 3 dana!

Neya Peron je mlada mamica, blogerica i prava pozitivka. Ako je slučajno sretnete, primjetit ćete da ona sjaji optimizmom: početkom godine je odlučila da napokon, nakon svih neuspješnih pokušaja, smršavi. Dodatni otimizam joj daju rezultati koje je postigla u samo 3 dana!

image

»Proizvode sam počela koristiti zbog učinaka, sastojaka i preporuka« rekla je Neya. Priznaje da nije puno očekivala, zato su je rezultati, koje je postigla s napitkom WaterOut s XXL snagom već nakon 3 dana ugodno iznenadili. »Nadutost – ma što je to? Problemi su doslovno nestali prenijela nam je prve rezultate.

"To je jedina stvar koja mi je pomagala!"

»Svaki dan sam pila napitak WaterOut s XXL snagom i osjećam se drugačije. Bolje! Kad bi mi netko rekao, pij to 1 tjedan i vidjet ćeš razliku .. mislila bi si, hvala, ali ne hvala. A zapravo je to jedina stvar koja mi je pomogla. I puno bolje se osjećam, imam i više energije.« rekla nam je Neya, koju su doma do nedavno zvali dionicom s burze.

Promjene raspoloženja, što je to?

»Moje raspoloženje se mijenjalo iz sata u sat. Dečko mi je jednom rekao da sam poput dionice na burzi – kada sam bila dobre volje sam rasla, kada sam za pola sata promijenila raspoloženje sam naglo pala. Danas znam koliko je svima smetalo to moje mijenjanje raspoloženja.«

Presretna zbog prvih rezultata

Neya je odlučila, da nakon brojnih neuspjelih pokušaja s raznim dijetama, ne želi govoriti o kilogramima. O onima koje je imala prije početka mršavljenja. No o rezultatima koje je postigla mršavljenjem s paketom Kick Start, s veseljem govori. Izgubila je već nekoliko kilograma te nekoliko centimetara oko struka i u bokovima. Toliko da si je već kupila treperice jedan broj manje!

Uvijek bi odabrala topilac masnoća BootBurn ACTIVE s XXL učinkom

Neya koristi paket Kick Start koji osim napitka WaterOut s XXL snagom sadrži i napitak s okusom manga – BootBurn ACTIVE s XXL učinkom. Nad snagom topioca masnoća kojeg hvale i stručnjaci je oduševljena. Napokon ima neograničnu energiju i zna da čak i dok piše za svoj blog ili provodi vrijeme sa sinom i dečkom, mršavi.

Neya vam preporučuje paket Kick Start, pogotovo ako želite smršaviti nakon brojnih neuspjelih pokušaja.