Ne znate kako se opet stisnuti u broj S? Ojačajte vašu štitnjaču!

I vi ste počeli vjerovati pričicama poput: Nakon poroda nikada nećete moći postići liniju kakvu ste imali prije. Nakon 30-te se morate pomiriti s punijom linijom. Ne možete više imati liniju poput tinejdžerice.

No to su ipak samo priče. Postoji i druga strana. I vjerujte, niti za vas broj »S« ne mora biti znanstvena fantastika. 

image

Vašoj štitnjači je potreban poticaj!

Ako se cijelo vrijeme isto hranite no i dalje dobivate kilograme, velika je vjerojatnost da je problem vaša štitnjača. To ne znači da je vaša štitnjača u izrazito zabrinjavajućem stanju, već da djeluje po liniji najmanjeg otpora.

Usporena štitnjača = nakupljanje masnoća

Štitnjača je ona mala žlijezda koja se nalazi u vratu i odlučuje o tome koliko brzo ćemo trošiti kalorije. Štitnjača sa svojim hormonima regulira tjelesni metabolizam, što znači upotrebu energije. Ako je usporena proizvodi premalo hormona štitnjače i zato su svi procesi u tijelu usporeni, također i topljenje masnoća.

Kako možete pomoći vašoj štitnjači?

Najčešći razlog za usporenu štitnjaču je stres i nedostatak važnih hranjivih tvari. Zato vam preporučamo da probate sa što učinkovitijim metodama ublažavanja stresa i opuštanja koje vam odgovaraju.

To ne mora biti joga ili meditacija, mozak možete »pustiti na pašu« šetnjom u prirodu, kada odvedete psa u šetnju, ako odvedete djecu na igralište, čitanjem knjige, slušanjem glazbe, druženjem s prijateljima ili odlaskom u wellnes...

Izvucite iz ormara vaše haljinice »S« veličine i počnite s odbrojavanjem

Sada je vrijeme da se odlučite: Da li ćete vjerovati pričicama da se »ionako ne može ništa napraviti«, ili ćete započeti sami krojiti svoju sudbinu, konkretnije – liniju?

Ako ste se odlučili za drugu varijantu vjerojatno ste si postavili pitanje: pa kako zaboga? Prvi savjet ste već dobili, trebalo bi malo bolje aktivirati štitnjaču. Drugi savjet: ne trebate uzimati lijekove. Rješenje je potpuno prirodno.

TiroLux – jedini proizvod na hrvatskom tržištu koji će ojačati vašu štitnjaču

Što se tiče ključnih nutrijenata za dobru funkciju vaše štitnjače, jedini proizvod koji s 10 prirodnih sastojaka daje optimalnu potporu vašoj štitnjači je Tirolux.

Tirolux kapsule sadrže aminokiselinu tirozin i smeđu algu s prirodnim sadržajem joda (hormoni štitnjače su sastavljeni od tirozina i joda), biljku šisandru i sveti bosiljak ili tulsi koji brinu za bolju otpornost tijela na stres, gugluvu smolu koja podupire sposobnost štitnjače za apsorpciju joda, magnezij za više energije te minerale cink, selen, mangan i bakar koji su ključni za optimalno djelovanje štitnjače.

Zato se pobrinite za optimalan rad vaše štitnjače te ubrzajte metabolizam i ubrzo ćete primijetiti da će vam se san o »S« konfekcijskom broju ostvariti.