Kako se ne udebljati za vrijeme praznika?

Prosinac i blagdani, najljepši dio godine. Samo je li zaista tako? Dok poslovne zabave, obiteljske večere, susreti s prijateljima imaju taj magični osjećaj, također svi imaju nešto slično: ogromne hrpe nezdrave hrane.

Već osjećate kako se vaš struk širi? Prestanite s tim. Sad možete uživati u torti i ostati fit! Kako biste mogli uživati u ukusnoj blagdanskoj hrani, a da se pri tome ne udebljate, predstavljamo vam nekoliko zlatnih pravila!

image

1. Krećite se

Dok uživamo u božićnim delicijama, gledamo televiziju i uživamo na kauču s obitelji i prijateljima, veoma lako padnemo u stanje hibernacije. Iako nam izgleda kao da je vrijeme stalo, vi ne zastajte. Pobrinite se za to da ustanete, protegnite se i prošećite se kućom svakih 30 do 60 minuta. To će poboljšati vašu cirkulaciju i time metabolizam, tako da možete sagorijevati kalorije bez većeg truda.

2. Jedite prije polaska

Na taj način nećete odmah napasti kanapee dok stignete u kuću vašeg prijatelja. Preskakanje obroka nikad nije dobra ideja, jer će se glad na kraju vratiti, tjerajući vas da jedete više nego bi inače.

3. Jedite manje, a češće

Rasporedite svoje obroke tijekom cijelog dana kako biste izbjegli prejedanje. Na taj način ćete bolje održavati razinu šećera u krvi i birati zdraviju hranu. Na ovaj način ćete brže izgubiti kilograme i lakše ćete održati liniju.

4. Pijte dovoljno vode i zabilježite koliko ste popili

Uvijek ostanite hidrirani. Žeđ je moguće često zamijeniti s glađu, i počnete jesti, umjesto da biste samo popili čašu vode. Pijte vodu tijekom cijelom dana i posebno prije velikih obroka. Čaša ili dvije prije ručka ili večere smanjit će unos kalorija i pomoći će vam da osjetite sitost na vrijeme. Također, pazite s alkoholom. Manje je bolje.

5. Uvijek planirajte unaprijed

Ako vi organizirate zabavu, odlučite se za zdraviju hranu i užinu. Ako ne, uzmite nekoga sa sobom. U slučaju da još uvijek želite kupiti i nešto za grickanje, odlučite se za celer i humus. Definitivno bolji izbor od čipsa. Ne zaboravite i na super jednostavno rješenje. AdipoSlim kapsule koje će:

  • Zaustaviti napade gladi
  • Sagorijevati kalorije
  • Pretvoriti ih u energiju umjesto u masnoću
  • Bez truda, maksimalni rezultati.

Vjerujemo da je ovo jedna od vaših najvećih božićnih želja. Uvjerite se ovdje:

Proizvodi za vas

TOPIOC TRBUŠNE MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 29,90 EUR(225,30kn) Standardna cijena 59,80 EUR(450,59kn)
Pogledajte proizvod