Ne možete izgubiti težinu? Evo u čemu je problem!

Ne možete vezati svoje cipele jer imate otečene noge? Unatoč dijeti ne možete izgubiti niti jedan kilogram?

image

Zadržavanje vode nije tako nevina pojava. Ovaj se fenomen događa kada vaše tijelo nije u mogućnosti riješiti se viška tekućine zbog čega dolazi do zadržavanja vode, a to je evidentno kroz oticanje lica i udova, neobjašnjivog nakupljanja kilograma i nemogućnosti gubitka kilograma. Ovo se najčešće događa zbog predmenstrualnog sindroma ili nekog drugog hormonskog poremećaja, previše soli u hrani, nedostatka tjelovježbe, ...

Oticanje nogu, ruku, gležnjeva, lica i trbuh pogađa mnoge ljude, posebno žene. Ne samo da zbog ovog ne mogu stati u svoje omiljene traperice, već i vaga pokazuje višak nakupljenih kilograma. Čak i ako smo na dijeti zbog zadržavanja vode u tijelu nikako ne možemo smanjiti težinu, pa često pomislimo kako su naši napori uzaludni, odnosno da dijeta koju smo odabrali uopće ne funkcionira.

Tijelo ima prirodan mehanizam zadržavanja vode koji je vrlo sličan onom koji se brine da tijelo energiju zadržava u obliku masti. Kada se radi o dijelovima tijela koji su na dodir "previše mekani", često pomislimo kako se ispod kože krije masnoća, a zapravo to može biti višak tekućine kojeg tijelo ne može izbaciti.

Napravite jednostavan test!

  • U veoma kratkom vremenu ste neobično nakupili nekoliko kilograma viška, gotovo preko noći? 
  • Udovi su vam natečeni (stopala, ruke, gležnjevi)?
  • Prstenje, naušnice, čarape ili cipele postale su pretijesne?

Ako ste pozitivno odgovorili na neka od ovih pitanja, vrlo je vjerojatno da vaše tijelo zadržava višak tekućine.

Zašto se to događa?

Budite se natečenog lica, a kad ustanete teško hodate zbog natečenih nogu? Nemate pojma zašto se ovo događa? Pogledajmo neke od razloga neugodnog (a ponekad i opasnog) zadržavanja vode u tijelu:

  • povišen krvni tlak u kapilarama,
  • preopterećen limfni sustav,
  • nedostatak tjelovježbe,
  • hormonalne promjene (trudnoća, predmenstrualni sindrom i drugi),
  • nedostatak proteina,
  • prekomjerna količina soli.

Riješite svoj problem ODMAH na potpuno prirodan način

Stalnog osjećaja nadutosti i viška kilograma možete se osloboditi uz ukusno piće koje će vratiti izgubljenu ravnotežu i dati osjećaj lakoće već nakon prvog gutljaja!

SlimCut Drainer je inovativan proizvod koji sadrži četiri aktivna i potpuno prirodna sastojka, a zajedno čine najučinkovitiju prirodnu kombinaciju do sada:

Čišćenje tijela: Crna rotkva + Javanski čaj

SlimCut DRAINER DRINK sadrži prirodni ekstrakt crne rotkvica, koja je poznata po svojem svojstvu čišćenja tijela. Osigurava izlučivanje suvišne tekućine te neometano funkcioniranje jetre i mjehura. Javanski čaj je odavno poznat kao djelotvorna pomoć u rješavanju problema s težinom. Osim toga, odgovoran je i za pravilan rad jetre te čišćenje tijela.

Eliminacija viška vode: Korijen biljke Sarsaparille

Sarsaparila je čudotvorna biljka koja pomaže s izlučivanjem otrovnih tvari koje se nakupljaju u našem probavnom traktu. Neispravan rad jetre uzrokuje nakupljanje ovih otrova, čak i u krvi. Aktivni sastojci sarsaparile vežu se za opasne toksine i eliminiraju ih iz tijela, istovremeno uklanjajući i višak tekućine.

Podrška jetri i probavnom sustavu: Maslačak

Maslačak osigurava optimalnu potporu jetre i pomaže kod mršavljenja te uklanjanja toksičnih tvari iz tijela. Zbog njegovog djelovanja jetra je u mogućnosti normalno obavljati svoje funkcije, osjećamo se manje otečeni i trbuh nam je ravniji!