Naučite se kontrolirati hormon koji kontrolira vašu težinu

Već svi znamo da su hormoni oni koji brinu za ravnotežu  u našem tijelu. Hormoni imaju tako snažan utjecaj da utječu ne samo na zdravlje tijela nego i na našu težinu i oblik tijela

image

Ako za razliku od svojih prijatelja koji mogu pojesti bilo što i ostati mršavi, a vi morate kupovati veće konfekcijske brojeve, trebate obratiti pozornost na svoje hormone. Prije nego okrivite hormone za sve svoje probleme s viškom kilograma pročitajte u nastavku koja su 3 ključna krivca.

3 hormona koji kontroliraju vašu težinu

GRELIN - želimo ga imati što manje! To je hormon koji mozgu poručuje kada smo gladni odnosno potakne želju za hranom, posebno za slatkom, slanom i masnom hranom.
LEPTIN – želimo ga imati dovoljno. To je hormon sitosti koji blokira želju za hranom. Kada u našem tijelu prepozna da ima dovoljno zaliha energije pošalje signale mozgu koji zaustavi želju za hranom.
ADIPONEKTIN – želimo ga imati što više. To je hormon koji topi masnoće. Adiponektin je naš osobni fatburner. Mršave osobe ga imaju u izobilju.

Rješenje: povećati nastanak adiponektina!

Srećom, na svoje hormone možemo utjecati. Možemo se pobrinuti da tijelo proizvede više adiponektina ˝hormona mršavih˝. Adiponektin je naš osobni topilac masnoća koji nastaje u smeđem masnom tkivu. To masno tkivo je dobilo ime po svojoj smeđoj boji po kojoj se razlikuje od običnog sala koje se nakuplja na trbuhu, bokovima i stražnjici.

Smeđe masno tkivo i adiponektin održavaju našu tjelesnu temperaturu zato imaju termogeni učinak.

Jedan od najpoznatijih znanstvenika koji istražuju djelovanje smeđeg masnog tkiva, endokrinolog dr. Aaron Cypess, je otkrio još jednu nevjerovatnu činjenicu: ako stimuliramo smeđe masno tkivo ono može proizvesti više adiponektina što znači da se nam time ubrza naš metabolizam! Tako dnevno možemo potrošiti do 500 kalorija više!

3 načina kako potaknuti nastanak adiponektina

Sigurno vas zanima kako i vi možete potaknuti veći nastanak adiponektina. Otkrivamo vam 3 načina:

  • Upotrijebite mediteransku dijetu bogatu zdravim masnoćama – istraživanje u uglednom časopisu American Journal of Clinical Nutrition je pokazalo da se je kod žena koje su se prehranjivale prema mediteranskoj dijeti podigao nivo adiponektina za 23% .
  • Možete se češće ispostavljati hladnoći – to bi najradije svi preskočili ali znanost je dokazala da svakodnevna ispostavljenost niskim temperaturama potiče aktivnost smeđeg masnog tkiva.
  • Obogatite prehranu s dodatkom prehrani s 3 vrhunska aktivna sastojka – u Sensilabu smo već 3 godine fascinirani sa snažnim utjecajem adiponektina i uspjeli smo razviti nevjerovatan proizvod Adiposlim s XXL snagom djelovanja

AdipoSlim XXL za više adiponektina i s fat burn učinkom

AdipoSlim XXL sadrži 3 sastojka koji istovremeno aktiviraju smeđe masno tkivo i podignu nivo hormona adiponektina s fat-burn učinkom:

  • antocianine iz patentiranog ekstrakta soka crvenih naranči Morosil®
  • katehine iz patentiranog ekstrakta zelenog čaja Phytofare®
  • kapsaicin iz patentiranog ekstrakta crvenog čilija Capsifem®

Sigurno ste već primijetili da svi termoburneri na tržištu sadrže zeleni čaj i/ili čili. To je zato jer ta 2 sastojka dokazano utječu na termogeni učinak i tako ubrzavaju metabolizam.

Naša 3 aktivna sastojka u AdipoSlimu imaju upravo te učinke!

Adiposlim dokazano djeluje!

1 kapsula AdipoSlim XXL na dna će vam pomoći probuditi i aktivirati smeđe masno tkivo i podignuti nivo adiponektina. Urška je živi dokaz da Adiposlim zaista djeluje!
»Najsretnija sam bila kada sam obukla suknju koju prije godinu dana nisam mogla niti zakopčati.« - Urška Kovačič

image

Isprobajte AdipoSlim i vi!

AdipoSlim stimulira hormon adiponektin te na taj način za 50% smanjuje opseg trbuha i za 33% ubrzava topljenje masnoća!
Naručite ga po posebnoj akcijskoj cijeni!