Naučnici su izabrali Maqui

Bobice maqui su vekovima bile ključni element ishrane Mapuche indijanaca koji su se iz dana u dan borili protiv kolonizatora. Više od 300 godina bili su nepobedivi. Zašto? Tajna je u bobicama koje su im pomogle da održe vitalnost, izdržljivost i mladost.

image

Danas su istraživanja dokazala da su maqui bobice odlični borci protiv viška kilograma te četiri puta efikasnije od acai i goji bobica.

 

POJEDITE SAMO ONOLIKO, KOLIKO VAM JE POTREBNO

Američki naučnik Chris Kilham je dokazao da maqui bobice regulišu nivo insulina u krvi i tako nas sprečavaju da unosimo više hrane nego što nam je zapravo potrebno. Kilham je u svojim istraživanjima zapisao: »Maqui bobice tu funkciju obavljaju bolje od bilo koje druge namirnice.«.

Kilham je maqui bobice i njihove učinke predstavio u emisiji Dr. Oza. Neverovatan efekat maqui bobica je objasnio na jednostavan način. Ako konzumiramo veću količinu maqui bobica, smanjuje se nivo šećera u krvi. To znači da insulin, hormon koji odstranjuje višak glukoze (šećera) u krvi, ima manje posla. Zbog čega je to važno?

Što je više šećera prisutno u našoj krvi, insul je aktivniji i svaki višak šećera pretvara u trigliceride koji se talože u masnim ćelijama i prave masne naslage.

ZAKLJUČAK: Lakše i efikasnije ćemo kontrolisati nivo šećera u krvi, insulin će imati manje posla i lakše ćemo zadržati telesnu težinu, odnosno, smršati. Maqui bobice su zbog toga odlična pomoć u procesu mršavljenja i sprečavaju nakupljanje masnih naslaga.

 

PRIRODNO TOPI MASTI

Japanski naučnici su dokazali da je maqui bogat snažnim antioksidansima antocijaninima, koji efikasno tope masnoće. Maqui bobice sadrže čak 10 puta više antocijanina od bilo koje druge hrane na svetu. Antocijanini se ubrajaju među flavonoide koji pospešuju metabolizam i podstiču topljenje masnih rezervi.

Želeli biste da isprobate efekat maqui bobica? Iskoristite ovu ponudu BIO Maqui Ultimax 1+1

 

I TO NIJE SVE

Maqui bobice na više načina pozitivno utiču na naše zdravlje:

  • Najbolji su i najmoćniji antioksidans među voćem
  • Neutrališu slobodne radikale
  • Utiču na gubitak kilograma
  • Regulišu metabolizam i pospešuju topljenje masnoća
  • Pružaju moć i izdržljivost
  • Usporavaju proces starenja
  • Imaju antiinflamatorno dejstvo
  • Pomažu pri snižavanju nivoa slabog holesterola
  • Krepe kosti i zglobove
  • Čiste kožu i štite od UV zraka

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod