Napitak koji uništava masnoće na stražnjici i bokovima

Napitak kojeg možete popiti i prije doručka stopit će masnoće prije nego to uopće primjetite. Uvjerite se o njegovim učincima!  

image

Misija: topljenje masnoća

Već ste čuli za hranu koja topi masnoće? To je hrana koja pomaže kod probave, stimulira metabolizam i bori se protiv zadržavanja vode u tijelu.

Najbolje hrana za borbu protiv masnoća je zapravo voće, kojeg možemo kupiti u svakoj trgovini – ananas.

Ananas topi masnoću, zaustavlja potrebu za slatkišima...

Ananas, kojeg mnogi nazivaju kraljem voća koje topi masnoću, potiče razgradnju bjelančevina na manje dijelove, razgrađuje masne jastučiće i zaustavlja glad.

Također ubrzava metabolizam i sprječava nadutost. Zato stručnjaci preporučuju njegovu konzumaciju nakon obroka.

Osim toga ima i učinak diuretika i anticelulitnu funkciju. Sadrži i nešto šećera, što će nadomjestiti želju za slatkim.

Stopite masnoću s jednim napitkom

Sve te super sastojke i djelotvornosti ananasa možete pronaći u topiocu masnoća Slimmium BootBurn ACTIVE, koji ima okus ananasa in topi čak 16 % više masnih naslaga.

No to nije sve, pomoću njega su korisnice izgubile čak 5 puta više tjelesne težine.

Razlog je u najčišćem L-karnitinu na svijetu. On priprema tijelo da za proizvodnju energije, za koju inače koristi hranu, upotrijebi vlastite zalihe masnoća.

Napitak zapravo „prevari“ vaše tijelo da misli kako cijelo vrijeme vježba i tako pomaže sagorijevati masnoće kod svakodnevnih aktivnosti. To znači da ćete s BootBurn Active mršaviti puno brže.

Isprobajte ovaj trik

BootBurn ACTIVE će imati najveći učinak ako ga popijete nakon obroka. Tako ćete ubrzati metabolizam i doseći maksimalno topljenje masnoća i kalorija.

Želite ekstra dobre rezultate?

Kako bi se masnih naslaga riješili u što kraćem vremenu, preporučamo vam BootBurn ACTIVE u kombinaciji sa Slimmium WaterOut, koji vam pomaže izlučiti višak vode iz tijela.

Slimmium WaterOut pokrenut će djelovanje limfnog sustava i pobijediti celulit. Jeste li znali da višak vode u tijelu (nadutost i otečenost) stvori izgled još veće težine?

Odstranite višak vode iz tijela, otopite masnoće, izgubite prve kilograme već u prvih par dana!