Napitak koji uništava masnoće

Samo jedna čaša ovog napitka za doručak ili tijekom dana omogućiti će vam da se rješite masnoća prije nego na to uopće pomislite. Probajte ga odmah! 

image

Ananas kao super sastojak

Sigurno ste već čuli za topitelje masnoća, oni pomažu za reguliranje probave, pravilan rad metabolizma te za odvajanje viška vode iz organizma.
Najbolja hrana za topljenje masnoća je svakako ananas. Njegovi brojni učinci su poznati već neko vrijeme, a to su:

  • drži pod kontrolom kolesterol i dijabetes: ananas sa svojim aktivnim sastojcima regulira razinu glukoze u krvi te razinu kolesterola. Ovo voće ne sadrži puno šećera, i zbog toga se preporučuje dijabetičarima. Također sadrži veliku količinu vlakana te time smanjuje apsorpciju kolesterola u krv.
  • pomaže kod probave: iz razloga što sadrži puno vlakana, može pomoći kod zatvora.
  • ima protuupalno djelovanje: zahvaljujući bromelinu, ovo voće ima protuupalna svojstva. Koristi se za liječenje gastritisa i uroloških bolesti.

Ananas kao topilac masnoća

Ananas ima u sebi sastojak koji se zove bromelin i upravo taj sastojak ima svojstvo topitelja masnoća. Taj sastojak pomaže ubrzati metabolizam i probavu, jer razgrađuje bjelančevine unesene hranom.
Također, ananas ima anticelulitno svojstvo i djeluje kao diuretik. Ananas sadrži organske kiseline koji imaju diuretski učinak i pomažu kod zadržavanja viška vode u tijelu, što je glavni uzrok nastajanja celulita.

Sve u jednom napitku

Sva ta izvanredna svojstva ananasa nalaze se u novom napitku i topiocu masnoća Slimmium BootBurn Active. Ovaj ukusan napitak s okusom ananasa pomoći će vam sagorijeti masnoće čak i dok odmarate. To je aktivan topilac masnoća koji na prirodan način podiže unutarnju temperaturu tijela i posljedično ubrzava topljenje masnoća. Također sadrži i L-karnitin koji pomaže kod proizvodnje tjelesne energije.

Iskoristite ove aktivne sastojke Slimmium BootBurna. Naručite odmah i zauvijek se riješite masnih naslaga!