Znanstvenici potvrđuju: ovo su jedni od najsnažnijih podizača imuniteta na tržištu!

Ako se i vi osjećate kao da vašem imunitetu treba dodatni poticaj ovih dana, za vas imamo odlične vijesti! Istraživanje je pokazalo da je snažna kombinacija kurkume i vitamina D3 upravo ono što trebate. Čitajte dalje i otkrijte zašto.

image

Kurkuma, super snažna zaštita

Ova antička super hrana koristi se za brojna terapeutska liječenja već više od  4,000 godina. I to s dobrim razlogom! Studije su otkrile da kurkumin, glavni sastojak u Kurkumi, donosi brojne korisne učinke na zdravlje cijelog tijela  – i dokazano je najučinkovitiji za podizanje imunološkog sustava te podržavanje respiratornog zdravlja.

Ali što to točno znači?

To znači da kurkumin podržava imunološki sustav na način da mu pomaže reagirati na pravi način u pravo vrijeme. Pomaže tijelu da skupi super učinkovitu obranu od mikroba, poput virusa i bakterija te im sprječava da napadnu vaše tijelo. S obzirom da mnogi napadači samo čekaju kada će napasti vaš respiratorni sustav, upravo na tom području promjena će biti najočitija.

A to niti nije sve što čini. Osim što se bori protiv mikroba, kurkumin daje tijelu svu potrebnu podršku tako da se ne iscrpi previše u borbi. Zato možete vidjeti i veliku promjenu i poboljšanje kako se osjećate.

Ako vam već zvuči savršeno, pričekajte da čujete još i o vitaminu D3!

Vitamin D3, uništavač mikroba

Kada govorimo o podizanju imuniteta i održavanju zdravog respiratornog sustava, takozvani vitamin sunca igra važnu ulogu isto kao i kurkumin.

Kako zapravo djeluje?

Vitamin D pomaže aktivirati vašu prirodnu imunološku obranu i boriti se protiv infekcija u vašem tijelu. Posebice stimulira vaš imunološki sustav da proizvede više supstanca za uništavanje mikroba. Što se više poveća broj tih supstanca, to imaju lakši posao da unište patogene koji drže vaše tijelo poput taoca.

Na taj način vitamin D pomaže obraniti vaše tijelo od uljeza, što dokazuje da je posebice učinkovito u borbi protiv infekcija respiratornog sustava. Zapravo, jedna meta-analiza objavljena u British Medical Journal, pokazala je da vitamin D može smanjiti rizik za običnu prehladu i infekciju respiratornog sustava do čak 10%!

A što kažete na kombinaciju jednog i drugog?

Ako su toliko snažni i impresivni sami za sebe, pomislite što mogu učiniti ako ih uzimate zajedno! To je kao da ste osvojili jackpot.

Kombinacija kurkumina i vitamina D3 pomaže tijelu da na vrijeme i koordinirano reagira protiv virusa i bakterija, što je ključno za uspjeh misije. Evo zašto je toliko bitno.

Vrijeme je sve. Isto tako i učinkovitost. Ako vaše tijelo brzo odreagira i napadane mikrobe dovoljno jako, uspješno će se obraniti od njih. Ali ključno ovdje je da to učini bez da se vi osjećate jako loše u tom procesu.

I upravo o tome je riječ u kombinaciji kurkumina i vitamina D3! Pomaže tijelu da napadne brzo i svom snagom, dovoljno da se mikrobi umaknu, a s druge strane spriječava da tijelo se tijelo preotereti i oslabi.

DA, toliko su dobri!

Ali prije nego krenete s nabavkom životne zalihe kurkume, tj. začina kurkume, napravimo malu pauzu. Zato što, ako želite sve njezine učinke, mogli biste napraviti jednu stvarno ogromnu zalihu! Evo zašto…

Kurkuma začin nije dovoljan

Iako ima pozitivne učinke na vaše zdravlje, začin kurkume sadrži samo 3% kurkumina. Što znači da ako ju koristite kao začin ili si napravite kurkumin napitak s mlijekom, neće vam dati dovoljno učinaka.

Zapravo, brojne su studije pokazale da ako želite najbolje rezultate potrebno vam je barem 1g (do čak 6 g) čistog kurkumina direktno u krvotok. Prije nego uopće krenete računati koliko je to praha kurkume (a negdje je između 33 i 200 g), dajte da vas odmah zaustavimo. Evo zašto.

Čak i ako bi pojeli toliko kurkume svaki dan, još je jedna stvar koja sprječava da u potpunosti iskoristite njezine nevjerojatne učinke: kurkumina loša biodostupnost. Stvar je u tome da se kurkumin sam po sebi teško apsorbira u tijelu. A ako ne dođe do vašeg krvotoka, za tijelo je nemoguće iskoristiti ga.

Zato su dodaci prehrani toliko učinkovitiji. Oni ga isporuče u formi kako bi za tijelo bili bolje dostupni. Ali čak i u njihovom slučaju…

Nisu sve kapsule dovoljno snažne

Za početak, dodaci sadrže kurkumin u obliku ekstrakta, što znači da imaju do 95% kurkumina. Već to je ogromna razlika u usporedbi sa začinom. A što se tiče biodostupnosti, najčešće se kombinira s ekstraktom crnog papra kako bi povećali dostupnost tijelu. I iako to djeluje, nije najbolje od najboljeg.  

Otkrijte novu generaciju revolucionarnih kurkuminih dodataka!

Formula koja je sve promjenila – donosi kurkumu u micelarnom obliku za najbolju apsorpciju ikada! Miceli napunjeni kurkumom osiguravaju najveću moguću biodostupnost tijelu, što znači da tijelu pružite najveću moguću količinu aktivnog sastojka. I razlika je nevjerojatna!

Kurkumin u njegovom micelarnom obliku je 185x više biodostupan od običnih kurkuminih kapsula!

AVENOBO Kurkuma – ultimativni podizač imuniteta

AVENOBO Kurkuma donosi kombinaciju micelarnog kurkumina185x boljom bio dostupnošću i vitamina D3 za najbolju moguću apsorpciju i maksimalnu podršku imunološkom sustavu!  

Samo 1 kapsula AVENOBO Kurkume sadrži 30 mg micelarnih kurkuminoida što je isto kao 5.5 g čistog kurkumina! Budite sigurni, ovo je apsolutni pobjednik.


Proizvodi za vas

KURKUMA
-50%
Posebna cijena 26,50 EUR(199,68kn) Standardna cijena 52,99 EUR(399,28kn)
Pogledajte proizvod