Najbrži učinak mršavljenja - drenaža!

Jeste li već isprobali učinak mršavljenja limfne drenaže? Sada za najbrži učinak mršavljenja ne morate odvojiti od 200 do 500 kuna već isti učinak možete postići sa samo jednim napitkom na dan. 

image

Limfna drenaža je masaža, koja pomalo, laganim pokretima potiče djelovanje limfe i s tim izlučivanje toksina iz tijela. Učinak regenerirane limfe se odmah primijeti, a njezin učinak se s vremenom povećava.

Zašto nakon limfne drenaže izgledamo mršavije?

Kada limfa počne optimalno djelovati, tijelo se s lakoćom riješi viška vode. Tada se iz tijela izluče i toksini, koji se nalaze pod kožom te se s tim smanje upalni procesi, koji se na tijelu vide kao napuhane masne stanice, masne naslage i celulit.

Pročistite limfu s 1 napitkom na dan

Slimmium WaterOut je napitak s izvanrednom mješavinom patentiranog sastojka CactiNea™, tetivike, javanskog čaja, peršina, artičoke i mliječnog čička te omogućuje izlučivanje viška vode iz tijela, potiče čišćenje jetre i probavnog sustava. Također pripremi tijelo na gubljenje prvih kilograma.

Ako ste na dijeti, sa Slimmium napitkom možete poboljšati rezultate, no djelovat će čak i ako ne mršavite i ne vježbate. U tom slučaju je poticanje limfne drenaže još važnije, ako se ne krećete redovito, jer je djelovanje limfe povezana upravo s razinom aktivnosti. Ako puno sjedite, tj. ne možete redovito vježbati, je napitak Slimmium idealno rješenje za vas.

Kako koristimo WaterOut

Sadržaj 1 vrećice istresite u 1 litru vode i mješajte dok se ne rastopi. Dobiti ćete slastni i osvježavajući napitak s okusom maline, koji ne sadrži šećer.
Uzmite ga na posao ili ga popijte u popodnevnim satima i time pomozite tijelu da se riješi viška vode i kilograma koji se skrivaju u tijelu.

WaterOut je vaš prvi korak na putu do linije iz snova!