Najbolji način za mršavljenje je ...

... da se uopće ne trudite smršaviti! Što to uopće znači? Da je došao kraj dijetama za mršavljenje? Da upravo tako!  

image

Zašto dijete nisu uspješne?

Kada vaše tijelo očito bojkotira sve vaše pokušaje mršavljenja, trebate znati sljedeće: kada je dijeta zbilja rigorozna vaše će tijelo iskoristiti trikove kompenzacije. Na primjer nezaustavljiva glad će potaknuti hormonske promjene koje potiču zadržavanje vode u tijelu.

Što možemo učiniti?

Najbolji način za borbu protiv tih negativnih vidika mršavljenja, je da ih jednostavno ne prakticiramo. Zvuči jednostavno, zar ne? No ako ne budemo koristili dijete, hoćemo li moći smršaviti?

Odgovor na to pitanje se skriva u dodatcima prehrani, koji smanjuju kaloričnu vrijednost masnoća i ugljikohidrata, koji su glavni krivci za dobivanje na tjelesnoj težini.

Kako izabrati pravu?

U moru dodataka prehrani, koji obećavaju zaustavljenje apsorpcije masnoća i ugljikohidrata, teško je pronaći prave. One koji zaista djeluju.

Vaša potraga završiti će danas: Sensilab je u sudjelovanju s međunarodnim stručnjacima razvio Slimmium kapsule koje smanjuju kaloričnu vrijednost unesene hrane, jer zaustavljaju apsorpciju masnoća i ugljikohidrata.

Pred obrokom uzmete 1 kapsulu, s čime ćete tijelo pripremiti na smanjenje kalorija i blokadu masnoća i ugljikohidrata. Kapsule sadrže inovativnu formulu, koja djeluje tako da smanjuje kaloričnu vrijednost loših masnoća i ugljikohidrata. To su upravo oni koji se rado lijepe na bokove, stražnjicu i bedra. Najbolji dio kapsula je da vam pomažu i topiti masnoće.

Posebna ponuda:

Kod kupovine 2 kutije Slimmium kapsula 1 kutiju dobijete GRATIS. U jednoj kutiji je 30 kapsula, znači za cijenu 2 kutije dobiti ćete 3 – to je 90 kapsula za 3 mjeseca korištenja.

To je ponuda koju ne smijete propustiti. Kupite sada i počnite mršaviti već danas!