Najbolja saveznica kod mršavljenja!

Karambola sadrži puno vitamina C, vlakana, vitamin B5, bakar te kalij što ju čini najboljom saveznicom kod mršavljenja. Jeste li znali da od svih vrsta tropskog voća karambola ima najmanje kalorija te smanjuje umor i iscrpljenost koju osjećamo kod mršavljenja? Njegova snaga uspjela je oduševiti Neli i Mirelu.

image

Karambola ima višestruke pozitivne učinke

Karambola pomaže kod mršavljenja na više načina:

  • ubrzava metabolizam
  • usporava apsorpciju ugljikohidrata i time snižava razinu šećera u krvi
  • pomaže neutralizirati slobodne radikale i time sprječava upalne procese u tijelu (koji su povezani s debljinom)
  • smanjuje razinu triglicerida i kolesterola u krvi

Njenu učinkovitost potvrđuju Neli i Mirela

Mirela je izgubila 30 kilograma

"Metodom Slimcut mršavim već 4 mjeseca. Počela sam s proizvodom Slimcut Dietstar s kojim sam uspjela izgubiti 20 kilograma. Naravno uz to sam i vježbala te promijenila prehranu ali sigurna sam da sam zbog Dietstara smršavila puno brže i lakše.

image

Zbog dobrog iskustva sa Sensilabovim proizvodom odlučila sam nastaviti s cjelovitim programom Slimcut te u svoju svakodnevnu dijetu uključila i proizvode Drainer te Fat burner. Rezultati su nevjerojatni! Preostalih 10 kilograma jednostavno je nestalo. Mršavljenje stvarno treba biti cjelovito. Bitno je promijeniti prehranu, vježbati i koristiti dodatke prehrani." nam se povjerila Mirela.

Neli se konačno osjeća samopouzdano u svom kupaćem kostimu

"Pomoću Slimcut proizvoda i savjeta uspjela sam izgubiti 8 kilograma u samo 2 mjeseca. Za to vrijeme jela sam sve ali prilagodila sam veličine obroka. Kombinacijom Slimcut Drainer napitka i kapsula Dietstar sam u prvom mjesecu smanjila apetit. U drugom mjesecu sam u prehranu uključila proizvod Slimcut Fat burner koji pomaže kod sagorijevanja masnoća.
image 

Iskreno vam moram reći da ste jedini koji ste me uspjeli uvjeriti u učinkovitost vaših proizvoda. Sretna sam jer sam konačno uspjela naći liniju proizvoda s kojom sam jako zadovoljna i koju ću koristiti dok ne postignem svoju idealnu težinu. Hvala Slimcut Dietstar" oduševljeno je rekla Neli.

Što je metoda Slimcut Dietstar?

To je prvo cjelovite rješenje za mršavljenje u Hrvatskoj koje je potkrijepljeno znanošću. Ostali proizvodi uklanjaju samo simptome prevelike težine ali Slimcut Dietstar jedini je proizvod koji pomaže i ukloniti pravi uzrok prevelike tjelesne težine.

Zašto je tako učinkovita?

Snagu joj daje kombinacija 5 prirodnih sastojaka: smeđa morska alga, karambola, kivi, čajevac i indijske datulja.

Slimcut Dietstar:

  • pomaže kod sagorijevanja masnoća
  • pomaže smanjiti apsorpciju masnoća i ukloniti masne naslage
  • ubrzava metabolizam
  • povećava osjećaj sitosti