Muškarci, prihvatite činjenicu, suđeno vam je da imate više masnoće na trbuhu! Ali postoji rješenje!

Ako niste primijetili trbušnog reljefa muškaraca oko vas, onda pogledajte bolje. A ako ste muškarac samo spustite pogled. Prema našim zapažanjima, većina muškaraca starijih od 30 godina ima masne naslage na trbuhu, čak i ako ne izgledaju kao da bi imali problema s viškom kilograma. Ali ipak imaju i sreću, jer se trbuha mogu riješiti veoma brzo! Pročitajte kako Ladi uspjelo postići da mu sad „hlače spadaju“.

image

Ako vas zanima zašto muškarci u 30. godini počinju brže dobivati masne naslage na trbuhu, odgovor je sasvim jednostavan – starenje. Nakon 30. muškarci koji nemaju vremena za tjelovježbu, počinju gubiti mišićnu masu, što znači da se usporava i njihov metabolizam. I upravo zato će im se hrana koju su bezbrižno pojeli početi nakupljati i primjećivati na trbuhu. Naravno na to još dodatno utječe i redovito konzumiranje alkohola, punog kalorija.

Zašto se kod muškaraca masnoća nakuplja prvenstveno na trbuhu?

Znanstvenici pretpostavljaju da je to evolucijska prilagodba. Muškarci su bili tradicionalni lovci, a trbušna masnoća (takozvana visceralna masnoća) je masnoća koja se može najbrže mobilizirati i pretvarati u energiju (za razliku od masnoće na drugim dijelovima tijela).

Upravo zbog toga je i opasna, jer ako je imamo previše, a ne trošimo je putem fizičke aktivnosti, masnoća odlazi u krv. A to može dovesti do povišene razine triglicerida i lošeg kolesterola.

Previše masnoće može dovesti i do zdravstvenih problema

„Kad ponestane zaliha u trbuhu, masnoća se počinje nakupljati u jetri, gušterači i mišićima.“, objašnjava Zhaoping Li, ravnateljica Centra za ljudsku ishranu na Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu. Ovdje počinju pravi zdravstveni problemi, kao što su dijabetes tipa 2, visok krvni tlak, visok kolesterol i razne bolesti srca.

image

Trbuh je također prvi na kojem će se primijetiti gubitak kilograma

Kao što kaže Li, gubitak kilograma prvo će se odraziti na trbuhu. Upravo to je primijetio i 70-godišnji Lado kojem je nakon 2 mjeseca uzimanja AdipoSlim kapsula pofalila cijela hrpa rupica na kaišu.

Lado je oduševljen ovom nevjerojatnom promjenom, a osim toga ima i mnogo više energije za razne stvari koje ga raduju kao što su rezbarenje i izrada mozaika. „Sad je zapravo sve lakše, stvarno se lakše diše, ne samo da mogu lakše obući hlače, nego ih i moram dobro zategnuti da mi ne spadnu!“

Idealno rješenje za muškarce

Sad još snažnije AdipoSlim kapsule sa STRONG snagom idealno su rješenje za muškarce. Za 50% će smanjiti trbušnu masnoću, a već nakon samo nekoliko tjedana za 33% povećat će se sagorijevanje masnoća. Njegova učinkovitost temelji na najnovijim istraživanjima o djelovanju fitonutrijenata kao što su antocianini od crvene naranče, katehini od zelenog čaja i kapsaicin od kajenskog papra u kombinaciji s vitaminom B6, koji zajedno još brže utječu na sagorijevanje masnoće!

Zbogom, trbuh!