Muškarci, prihvatite činjenicu, suđeno vam je da imate više masnoće na trbuhu! Ali postoji rješenje!

Ako niste primijetili trbušnog reljefa muškaraca oko vas, onda pogledajte bolje. A ako ste muškarac samo spustite pogled. Prema našim zapažanjima, većina muškaraca starijih od 30 godina ima masne naslage na trbuhu, čak i ako ne izgledaju kao da bi imali problema s viškom kilograma. Ali ipak imaju i sreću, jer se trbuha mogu riješiti veoma brzo! Pročitajte kako Ladi uspjelo postići da mu sad „hlače spadaju“.

Ako vas zanima zašto muškarci u 30. godini počinju brže dobivati masne naslage na trbuhu, odgovor je sasvim jednostavan – starenje. Nakon 30. muškarci koji nemaju vremena za tjelovježbu, počinju gubiti mišićnu masu, što znači da se usporava i njihov metabolizam. I upravo zato će im se hrana koju su bezbrižno pojeli početi nakupljati i primjećivati na trbuhu. Naravno na to još dodatno utječe i redovito konzumiranje alkohola, punog kalorija.

Zašto se kod muškaraca masnoća nakuplja prvenstveno na trbuhu?

Znanstvenici pretpostavljaju da je to evolucijska prilagodba. Muškarci su bili tradicionalni lovci, a trbušna masnoća (takozvana visceralna masnoća) je masnoća koja se može najbrže mobilizirati i pretvarati u energiju (za razliku od masnoće na drugim dijelovima tijela).

Upravo zbog toga je i opasna, jer ako je imamo previše, a ne trošimo je putem fizičke aktivnosti, masnoća odlazi u krv. A to može dovesti do povišene razine triglicerida i lošeg kolesterola.

Previše masnoće može dovesti i do zdravstvenih problema

„Kad ponestane zaliha u trbuhu, masnoća se počinje nakupljati u jetri, gušterači i mišićima.“, objašnjava Zhaoping Li, ravnateljica Centra za ljudsku ishranu na Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu. Ovdje počinju pravi zdravstveni problemi, kao što su dijabetes tipa 2, visok krvni tlak, visok kolesterol i razne bolesti srca.

Trbuh je također prvi na kojem će se primijetiti gubitak kilograma

Kao što kaže Li, gubitak kilograma prvo će se odraziti na trbuhu. Upravo to je primijetio i 70-godišnji Lado kojem je nakon 2 mjeseca uzimanja AdipoSlim kapsula pofalila cijela hrpa rupica na kaišu.

Lado je oduševljen ovom nevjerojatnom promjenom, a osim toga ima i mnogo više energije za razne stvari koje ga raduju kao što su rezbarenje i izrada mozaika. „Sad je zapravo sve lakše, stvarno se lakše diše, ne samo da mogu lakše obući hlače, nego ih i moram dobro zategnuti da mi ne spadnu!“

Idealno rješenje za muškarce

Sad još snažnije AdipoSlim kapsule sa STRONG snagom idealno su rješenje za muškarce. Za 50% će smanjiti trbušnu masnoću, a već nakon samo nekoliko tjedana za 33% povećat će se sagorijevanje masnoća. Njegova učinkovitost temelji na najnovijim istraživanjima o djelovanju fitonutrijenata kao što su antocianini od crvene naranče, katehini od zelenog čaja i kapsaicin od kajenskog papra u kombinaciji s vitaminom B6, koji zajedno još brže utječu na sagorijevanje masnoće!

Zbogom, trbuh!