7 romantičnih načina kako izgubiti kilograme u dvoje

Sviđa vam se ideja o fit paru koji plijeni pozornost svojim izgledom gdje god da se pojavi? Vjerojatno je tome kumovala genetika, ali i određene zdrave životne navike kojima su se posvetila oba para. Donosimo vam nekoliko trikova uz koje ćete zajedno mršavjeti, dobro se zabaviti i zapaliti iskru.

image

 

1. Satovi plesa

Upišite zajedno školu plesa i naučite plesati salsu, tango, valcer, step. Ne samo da ćete naučiti nešto novo i skinuti nekoliko stotina kalorija, nego ćete impresionirati svoje prijatelje, te poboljšati svoj odnos.

2. Operite auto

Nemojte razmišljati o autopraonici, kada to možete učiniti u paru. Zima je gotova, pa iskoristite sunčano vrijeme da se zabavite kada perete auto. Seksi pokreti, kanta, pjena...Pustite maštu na volju. Razgibat ćete mišiće i zapaliti vatru u partneru ili partnerici .  

3. Rolajte

Rolanje je odličan način da započnete s fizičkom aktivnosti koja opušta vaše tijelo i duh. Ako imate role, vadite ih iz ormara! Rolanjem možeš potrošiti puno kalorija, a zbog karakterističnog ''rolerskog'' stava  razvijaju se svi mišići nogu i leđa.  

5. Zajedno obojite svoj dom

Farbanje zidova je naporan posao ako to radite sami. Uz partnerovu pomoć sve je lakše. Razmislite o tome koliko kalorija ćete sagorijevati samo pomicanjem namještaja. Vaš zajednički stan će izgledati lijepo, a vi ćete biti ponosni na svoju bolju polovicu.

6. Bicikl umjesto automobila

Do omiljenog kafića krenite biciklom, a nakon toga se uputite u istraživanje skrivenih kutaka i mjesta kojima ne možete pristupiti automobilom. Google Maps će vam pokazati sve biciklističke staze, na vama je samo da ih odaberete.

7. Podijelite desert i obroke

Ne možete odoljeti čokoladi i sladoledu? Umjesto 2 voćna sladoleda naručite jedan. Osjećat ćete se kao teenageri na prvom spoju.