Pokušala sam sve, a kilogrami ne idu dolje. Što radim pogrešno

Da li i vi pokušavate jesti zdravo, ne jedete omiljenu hranu, činite sve što treba, a kilogrami i dalje ne idu dolje? Pravi razlog vašeg neuspjeha nije u tome da radite sve što treba, nego vaše tijelo ne sudjeluje – točnije vaš limfni sustav koji odlučuje da li ćete stati u svoju omiljenu suknju ili ne.

image

U zadnje vrijeme se stalno priča o limfnom sustavu u kontekstu mršavljenja, tako da ste vjerovatno već malo upoznati. Da bismo razumjeli zašto limfni sustav sabotira vaše mršavljenje, moramo napisati bar nekoliko rečenica o ovoj nevjerovatnoj drenažnoj napravi.

Bez limfnog sustava izgledali bi kao vodeni balon na dvije noge

Svi znamo da u našem tijelu je kilometrima dug sistem krvnih žila, ali manje je poznato da postoji još jedan sustav krvnih žila, koji također ima iznimno važan zadatak – sustav limfnih žila koje se brinu o odvodnji viška vode i svakodnevno pumpaju čak dvije litre tekućine. Da nemamo takav sustav odvodnje, bili bi napuhani poput vodenog balona, jer ta voda ne bi imala kamo otići.

Kada limfni sustav ne radi dobro, svi pokušaji mršavljenja su osuđeni na propast.

Razlog mnogih neuspješnih mršavljenja je loši limfni sustav koji ne uspijeva ukloniti sav višak vode iz tijela. Zato nije važno da li se hranite zdravom prehranom ili održavate dijetu, ne možete uspjeti bez dobro funkcionirajućeg limfnog sustava. Možete jesti kao miš, a i dalje ćete biti napuhani i naduti. Jednostavno zato što sva ta suvišna voda ne ide nigdje i samo se akumulira.

Zašto ne možemo smršaviti bez kvalitetne odvodnje vode iz tijela?

Razlog je jednostavan: u vašem tijelu ima nekoliko litara suvišne vode, zbog čega izgledate i osjećate se naduto.

Drugi razlog je to da sav taj višak vode stvara pritisak na krvne žile, zbog čega se cirkulacija pogoršava. Krvne žile prenose kisik u svaku stanicu u tijelu, koji je neophodan za sagorijevanje masti stoga je logična posljedica nemogućnost mršavljenja.

Treći razlog, prema istraživanjima posljednih godina je podatak da masnoća iz slabijih limfnih žila dolazi u okolno tkivo. Limfni sustav je također odgovoran za prenošenje masti iz crijeva u krv. Te masti koje prodiru u limfne žile okolnog tkiva pokreću i povećavaju postojeće masne stanice i stvaraju nove.

70 000 Hrvata je uspjelo smršaviti uz prirodnu odvodnju vode

Ako želite smršaviti, prvo se morate pobrinuti za uklanjanje viška vode iz tijela, inače se bezveze trudite. Naši stručnjaci su za ovu namjenu dizajnirali WaterOut napitak: uz pomoć najučinkovitijih prirodnih sastojaka - višak vode napušta tijelo, što je prvi korak prema učinkovitom gubljenju kilograma. WaterOut je uspješnica jer je dokazao da je najbrži put do oblikovanja tijela, s kojim je uspjelo smršaviti 70000 Hrvata.

Napitkovo djelovanje je povećano s koncentracijom aktivnih sastojaka (ekstrakt artičoke, preslice, čička i crvenog grožđa) osigurava iznimno snažan učinak u nekoliko dana: 3.5 puta više izlučene vode i 60% manje nadutosti.

Napitak WaterOut Strong je vaš prvi korak prema savršenom tijelu, jer vas oslobađa od viška vode koja sprječava sagorijevanje masti. To je nužan početak za svaki program mršavljenja.

Jamčimo: 1-mjesečni paket za najbrže, vidljive rezultate

Za najbolje učinke mršavljenja osmislili smo paket Kick Me STRONG koji je dizajniran za gubitak težine i djeluje 24 sata dnevno

Osim malinovog napitka WaterOut STRONG, paket sadrži i:

  • Inovativni proizvod koji još nije stavljen na tržište, WaterOut STRONG Night noćna kapsula za odvodnju vode koja će vam pomoći da mirno spavate i sagorijevate masti (s dokazanim učinkom 2.5 puta većim gubitkom težine u usporedbi s placebom)
  • Vrhunski topilac masnoća, mango napitak BootBurn Active 1000 Strong, koji povećava sagorijevanje kalorija za 5x i osigurava povećano sagorijevanje masti čak 4h nakon konzumacije.