Dočekajte menopauzu s osmijehom na licu

Suočavate se sa poteškoćama koje donosi razdoblje menopauze i ne možete normalno funkcionirati? Ne želite terapiju hormonima ili ista za vas nije primjerena? Ako ste odgovorili potvrdno za vas je riješnje na dohvat ruke, potpuno prirodan proizvod Mena Gold koji dokazano uspostavlja hormonalnu ravnotežu, vraća vam sposobnost normalnog funkcioniranja bez valova vrućine, razdražljivosti, nesanice.

image

PRIRODAN PROCES RAVNOTEŽE 

Kombinacija aktivnih sastojaka sa dokazanim djelovanjem u proizvodu MenaGold ublažava simptome menopauze i vraća vaš život u normalu. U vrijeme menopauze žena više ne može zatrudnjeti, količina estrogena u tijelu se smanjuje, što uzrokuje lanac reakcija. Uz fiziološke, menopauza može uzrokovati i psihičke, socijalne i društvene promjene. Kod nekih žena promijene u menopauzi prođu nezapaženo, ali kod drugih mogu trajati mjesecima, čak i godinama i utjecati na kvalitetu života. Ukoliko prihvatimo menopauzu kao prirodan proces, biti će nam puno lakše.

ZLATNO RJEŠENJE ZA SIMPTOME MENOPAUZE

Prirodni proizvod MenaGold je zlatno rješenje za simptome menopauze. Unosom sojinih izoflavona i izoglavona crvene djeteline na prirodan način ćete povećati razinu estrogena koji se u ovom razdoblju znantno smanjuje. Sinergiju u proizvodu MenaGold nadopunjava i kineska Angelika, Dong Quai, hmelj i vrkuta imaju blagotvoran učinak na simptome menopauze: valove vrućine, nesanicu, razdražljivost, glavobolju, tjeskobu, reguliraju menstrualni ciklus, smanjuju potrebu za učestalim mokrenjem, smanjuju suhoću rodnice.  Visoka razina folne kiseline u proizvodu MenaGold vrača energiju.

S proizvodom MenaGold ćete otkloniti izazove koje nosi razdoblje menopauze, nastaviti intelektualno i emocionalno rasti te održati ritam svog života.