Matej: S FlexiForce kapsulama koljena me više ne bole i ne škripaju!

Za Mateja Vošnjaka bi mnogi rekli da je u najboljim godinama. Otac je troje djece i u potpunosti mu je jasno da treba paziti na svoju kondiciju i zdravlje. Živi okružen prirodom i brzo pronađe motivaciju da skoči na biciklu ili trči u prirodi.

No opuštanje u prirodi mu je počelo kvariti "škripanje" u koljenima: "kao da bi me desna noga stalno usporavala."   

image

Matej je probleme u koljenima prvo počeo primjećivati dok je trčao, zatim i na bicikli. "Koljeno je postajalo kruto. Bol oštra, a gibljivost lošija. Na koljenu sam imao osjećaj, kao da mi nešto želi zaustaviti gibanje koljena, zatezalo me. Nakon 15 minuta na bicikli sam teško pedalirao s desnom nogom."

Doktor mu je preporučio dodatak s kolagenom

Matej je posjetio doktora koji mu je rekao da ima blago potrošenu hrskavicu, tj. zglob. "Rekao je da je to prirodna posljedica starenja i da potražim dobar dodatak prehrani s kolagenom."

"Na internetu sam istražio da mogu s dodatcima prehrani kolagen dodatno unijeti u tijelo Našao sam brojne ponude, ali najviše su me uvjerile Sensilabove kapsule FlexiForce."

"Za FlexiForce sam se odlučio jer su moji prijatelji imali dobra iskustva sa Sensilabom"

Za kapsule FlexiForce forte se odlučio jer sadrže kolagen tipa II, za kojeg je pročitao da je najvažniji za njegove zglobove. A i zato jer su njegovi prijatelji imali jako dobra iskustva sa Sensilab proizvodima. Matej je odlučio probati, a njegova želja je bila riješiti se bolova i poboljšati gibljivost. Krajnji cilj? "Meni je prije svega važno da ostanem fit i da kretanjem zadržim svoju motoriku."

Nakon 14 dana mu koljeno više nije bilo prepreka

"Kada sam kapsule FlexiForce comfort koristio 14 dana bez prekida, opazio sam prve promjene na koljenu. Nije više škripalo i nije me zaustavljalo. Nakon 1 mjeseca su problemi praktično nestali." Matej nam je rekao da se stanje 100% poboljšalo. "Prije nisam mogao uopće na biciklu, a sada bez problema pedaliram, brzo hodam i trčim!"

"Imam osjećaj kao da sam ga podmazao i sad više ne škripa."

Matej i dalje koristi kapsule jer primjećuje da uvelike poboljšavaju njegovu gibljivost.

"Uvjeren sam da mi kapsule FlexiForce forte pomažu jer se sada puno lakše krećem. To je najmanje što mogu učiniti za zdravlje mojih koljena!"

"Moj sin je nogometaš i njegova bol u koljenu je nestala nakon 2 dana"

Da kapsule pomažu i mlađima, koji su aktivni sportaši, je primijetio kod svog sina: "FlexiForce je probao i sin koji trenira nogomet, a tamo su ozljede česte, pogotovo koljena i gležnjeva. Tako je jedan dan nakon treninga došao doma s ozlijeđenim koljenom. Imao sam kapsule i dao mu da proba. I što se dogodilo? Bol je nestala u samo dva dana! Mlad je pa kapsule vjerojatno na njega djeluju još brže."

Kome Matej preporučuje kapsule FlexiForce Forte?

"Mislim da su primjerene za sve koji su u srednjim godinama i bave se rekreativnim  sportom, a imaju probleme s potrošnjom i bolovima u zglobovima. Kapsule FlexiForce forte po mojim iskustvima definitivno pomažu."

Matej je za Vas pripremio super popust na FlexiForce Forte kapsule, čak 32% popusta! Samo ako kliknete na sliku ispod!

image

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod