Masna jetra je vrlo ozbiljan problem

˝Masna jetra˝ je stanje u kojem naša jetra vrlo pati, ne boli nas ali nas upozorava s različitim znakovima na tijelu. 

image

Nezdrava hrana je najšečći uzrok

Masna jetra je povezana s unosom nekvalitetne hrane pune loših masti, također s nepravilnim kombiniranjem hrane ali i konzumiranja hrane u prevelikim količinama. Budući da jetra zbog velike količine masti ne može normalno funkcionirati, to dovodi do zdravstvenih problema.

Najbolji način kako možete pomoći svojoj jetri

Stručnjaci su dokazali da se masnoće u jetri mogu smanjiti prije svega sa zdravom prehranom, s naglaskom na hrani s niskim glikemijskim indeksom koja omogućuje dobru kontrolu šećera u krvi, a također će se pobrinuti i za mršavljenje.

Rješite se masne jetre na prirodan način

Jetru možemo očistiti od nakupljenih masnoća i s pravilnim odabirom kvalitetnih i učinkovitih dodataka prehrani.

Hepafar kompletni detox jetre

  • Hepafar forte sadrži patentirani oblik sikavice (silibin) kojem smo dodali fosfolipide - mikroskopske kapljice ulja koja obaviju sikavicu. Oni omogućuju da naša jetra 10 x bolje iskoristi sikavicu i time osigurava 10 x jači učinak u usporedbi s drugim proizvodima.

Nije dovoljno da jetru samo očistite trebate se pobrinuti da se ti toksini izluče iz tijela, jer će se inače ponovno iz crijeva apsorbirat u krv i vratiti u jetru.

  • Tu najvažniju ulogu igraju vlakna akacije koja se nalaze u napitcima Hepafar fibers.Kada popijemo napitak Hepafar fibers, vlakna akacije na sebe vežu toksine i kolesterol koje je jetra izbacila dok se čistila. Vlakna tako osiguraju da se toksini izluče iz tijela te spriječavaju da se jetra zamasti.


Proizvodi za vas

KOMPLETNA DETOKSIKACIJA
-54%
Posebna cijena 25,99 EUR(195,83kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod