Masna jetra je ozbiljan problem

˝Masna jetra˝ je pojam kojeg sve češće možete čuti da ga drugi spominju. To je stanje u kojem naša jetra vrlo pati, ne boli nas ali nas upozorava s različitim znakovima na tijelu. Sve se to događa i bez da konzumiramo alkohol.

Nezdrava hrana je najšečći uzrok

Masna jetra je povezana s unosom nekvalitetnehrane pune loših masti također nepravilnog kombiniranja hrane ali i konzumiranja hrane u velikim količinama. Budući da jetra zbog velike količine masti ne može normalno funkcionirati, to dovodi do zdravstvenih problema.

Najbolji način kako možete pomoći svojoj jetri

Stručnjaci su dokazali da se masnoće u jetri mogu smanjiti prije svega sa zdravom prehranom s naglaskom na hrani s niskim glikemijskim indeksom. Osobe koje imaju masnu jetru moraju se pridržavati sličnih pravila kao i ljudi koji imaju problema sa šećerom. To je prehrana s niskim glikemijskim indeksom (mahune, špinat, soja, salata, kupus, brokula, orasi, lješnaci, pistacije, kikiriki...) koja omogućuje dobru kontrolu šećera u krvi, a također će se pobrinuti i za mršavljenje. Preporučamo konzumiranje mrkve, maslačka, soje, artičoke, kurkume, đumbira, zelenog čaja.

Rješite se masne jetre na prirodan način

Jetru možemo očistiti od nakupljenih masnoća i s pravilnim odabirom kvalitetnih i učinkovitih dodataka prehrani.

Hepafar forte sadrži patentirani oblik sikavice (silibin). Naša jetra zapravo teško iskoristi sikavicu, zbog toga smo dodali fosfolipide koji su poput mikroskopske kapljice ulja koja obavije sikavicu. Oni omogućuju da naša jetra 10 x bolje iskoristi sikavicu i time osigurava 10 x jači učinak u usporedbi s drugim proizvodima.

Nije dovoljno da jetru samo očistite trebate se pobrinuti da se ti toksini izluče iz tijela jer će se inače ponovno  iz crijeva apsorbirat i u krvi i vratiti u jetru.

Tu najvažniju ulogu igraju vlakna akacije koja se nalaze u napitcima Hepafar fibers. Kada popijemo napitak Hepafar fibers, vlakna akacije na sebe vežu toksine i kolesterol koje je jetra izbacila dok se čistila. Vlakna tako osiguraju da se toksini izluče iz tijela te spriječavaju da se jetra zamasti. Hepafar fibers pomoći će vam da izbacite sve toksine iz tijela te će tada detoksikacija biti potpuna.


Proizvodi za vas

-60%
Posebna cijena 189,99 kn Standardna cijena 469,97 kn
Pogledajte proizvod