Ljetni napitak s kojim ćete brže trošiti kalorije

Jedna čaša ovog ljetnog napitka za doručak ili prije tjelovježbe pomoći će vam da brže topite masnoće. Probajte ga što prije, jer su zalihe ograničene!

image

Snaga topioca masnoće odnosno »fat burnera«

Sigurno ste već čuli za tako zvane topioce masnoće, odnosno »fat burnere«. Riječ je o proizvodima koji na različite načine povećavaju topljenje masnoća. Brojni ubrzaju metabolizam pomoću termogeneze – procesa gdje tijelo proizvodi toplotu pri čemu topi masnoće.

Ananas kao pomoć pri boljoj iskoristivosti bjelančevina

Jedna od najboljih namirnica koja pomaže pri trošenju kalorija je i ananas. Istina da to čini posredno, putem enzima bromelaina. Za taj enzim je značajno da u probavnom sustavu razgrađuje bjelančevine što znači da su lakše dostupne tijelo i ne uzrokuju nam problema s probavom.

Ako bjelančevine ne probavljamo najbolje onda može doći do zatvora, vjetrova, zastajanja toksina, nadutosti i usporenog metabolizma.  A sve to vodi do povećane tjelesne težine odnosno nismo u stanju smršaviti, iako se trudimo u tom smjeru.

Napitak s ljetnim okusom ananasa s čak 3 »fat burnera«

Ljeto je idealno vrijeme za više aktivnosti na otvorenom. Jeste pomislili da bi se s prijateljima radije otišli u šetnju umjesto na piće, ili čak da zajedno odete u planine ili negdje biciklom?

Idealan ljetni napitak za sve koji bi izvukli što se najviše može iz tjelovježbe. Riječ je o BootBurn Active STRONG, ovaj put u ljetnom ograničenom izdanju s osvježavajućim okusom ananasa. Napuni nas energijom i nagradi svaki oblik fizičke aktivnosti, jer poveća trošenje kalorija i sposobnost topljenja masnoća.

Iskoristite snagu najsnažnijeg topioca masnoće koji sadrži najbolju kombinaciju sastojaka za aktivno topljenje masnoća: čak 3 dobro provjerena fat burnera (zeleni čaj, mate (yerba) čaj i guarana), 1000 mg L-karnitina, sve B-vitamine i papain, enzim koji je po svom djelovanju (pomaže probaviti bjelančevine) veoma sličan bromelainu iz ananasa.

Sad je idealno vrijeme da pucate od energije i oblikujete tijelo.