Avenobo Kurkuma: Poput obične kurkume, ali 185-puta učinkovitija!

Pitajte bilo kojeg stručnjaka za prehranu ili zdravlje, koji je definitivni pobjednik među superhranom i velika vjerojatnost je da će odmah odabrati kurkumin.

image

kurkuminu, aktivnom sastojku u kurkumi, postoji cijeli kup zdravstvenih tvrdnji. Taj zlatan začin je već tisućama godina poznat zbog svojih koristi za zdravlje i ostaje jedan od najdražih sastojaka na području gastronomije, zdravstva i kozmetike.

Ali, samo ako ju koristite na pravi način.

Što moramo uzeti u obzir?

Na žalost, kurkumin se ne apsorbira dobro u krvotoku, jednako vrijedi i za korijen kurkume. To znači da korištenje kurkume u obliku začina ili običnih dodataka prehrani ne osigurava da ćete iskoristiti cijeli njezin potencijal.

Biološka dostupnost kurkumina je veoma niska, ako ga samostalno koristimo. To znači da su stupanj i brzina apsorpcije u krvi niski. Bez dodatnog poboljšavanja apsorpcije su njezini korisni učinci veoma mali.

Koji dodaci prehrani će mi pomoći da najbolje iskoristim svu supersnagu kurkumina?

Ako želite iskoristiti njegove brojne korisne učinke, prvo morate znati odabrati onu pravu. Moramo razumijeti da obični dodaci prehrani s kurkuminom imaju probleme s biološkom dostušnošću, zbog svog načina proizvodnje.  

Većina dodataka prehrani koristi piperin (ekstrakt crnog papra) ili eterična ulja kurkume za povećanje biološke dostupnosti, a time se ona poveća za 20-puta tj. 7-puta. Postoji još nešto što može biološku dostupnost povećati za čak 185-puta!

Nakon mnogih istraživanja, oblikovali smo potpuno novi pristup kako povećati apsorpciju sastojaka. Kurkumin smo udružili s micelom, tekućim nositeljem, koji je topiv u vodi i masnoći, zato se može Avenobo Kurkuma učinkovitije apsorbirati u krvotok.

Da li je razlika zbilja toliko vidljiva?

Razlika između Avenobo Kurkume i drugih sličnih proizvoda na tržištu nije samo velika – ogromna je!

Najnovije kliničko istraživanje, kojeg je podržalo i potvrdilo Njemačko savezno ministarstvo za obrazovanje i istraživanje, kaže da Avenobo Curcuma ima čak 185-puta bolju biološku dostupnost od obične kurkume u prahu i 20-puta bolju od mikroniziranog oblika.

Zapravo je tako učinkovita, da je snaga 1 same kapsule jednaka 20 običnih 500 mg kapsula s 95% ekstraktom kurkumina.

Ali čekajte, to još nije sve! Revolucionarni dodatak prehrani je nakon 24 sata još uvijek učinkovit (zadržalo se 75-puta više kurkumina u usporedbi s običnim kurkuminom i 21-puta više u usporedbi s mikroniziranim kurkuminom 24 sata nakon uzimanja).

I još dodatan bonus!

Za dodatnu potporu vašem tijelu, formuli smo dodali još i vitamin D3. Zajedno s kurkuminom pobrinu za bolju apsorpciju kalcija i fosfora, uravnotežuju diobu stanica i pomažu očuvati normalno djelovanje kosti i mišića.

Potpuno novi VI! 

Zahvaljujući ispitanim, testiranim i dokazanim rezultatima naših kapsula, možete se veseliti brojnih prednosti, između ostalog: boljeg zdravlja kože, poboljšanoj probavi, manje problema sa želucem, bolje pamćenje, manje bolova u mišićima i zglobovima te manje gomilanja masnoće u jetri.  

Do vaše sretnije i zdravije verzije sa samo 1-2 kapsula na dan!

Proizvodi za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-52%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 45,99 EUR(346,53kn)
Pogledajte proizvod