Krvarenje desni ili smrad iz usta?

Loš zadah, paradontoza, upale i ostale tegobe – sve se može izliječiti. Vjerovali ili ne, rješenje se krije u prehrani.  

image

Kiselina je uzrok!

Krvarenje desni i loš zadah, spor metabolizam i loša cirkulacija, neugodan tjelesni miris, iako brinemo o higijeni, manjak energije, glavobolje i poteškoće s koncentracijom, učestale upale, prehlade, krhka kosa i nokti te suha koža. Da, za sve je kriva hrana. Hrana koja u našem tijelu djeluje kiselo!  

Kiselo je loše, lužnato je zdravo

Jednostavno rečeno, kiselo je povezano sa svim lošim. Virusi, mikrobi i opasne bakterije osjećaju se odlično u kiselim uvjetima. Previše kisela slina uništava zube te prouzrokuje paradontozu. Namirnice koje na naše tijelo utječu kiselo, zavire metabolizam i narušavaju hormonalnu ravnotežu. Zbog bezuspješne borbe protiv bakterija i gljiva, tijelo zadobi karakterističan miris koji ne može riješiti ni jedan dezodorans ili kupelj.

Što je kiselo?

Ne, ne govorimo o kiselim namirnicama prema okusu. Naime, limun se usprkos kiselom okusu u tijelu ponaša iznimno lužnato. Namirnice koje na nas utječu kiselo su prije svega: meso, gazirana slatka pića, kava, alkohol, majoneza, sir i morski plodovi… Europljani i Amerikanci jedemo u većoj mjeri namirnice koje nas čine kiselim. Normalni omjer između namirnica koje utječu kiselo i onima koje čine tijelo lužnatim = 70 : 30.  Dok bi omjer trebao biti suprotan, dakle 30 : 70. Ako želimo ostati lijepi, zdravi i vitalni, jedimo više lužnatih namirnica!

Alkalnom dijetom ćemo u najkraće vrijeme uspostaviti odgovarajuću ravnotežu i:

  • Riješiti se mikroba, virusa i bakterija,
  • spriječiti tegobe paradontoze i lošeg zadaha,
  • ukloniti neugodan tjelesni miris,
  • poboljšati metabolizam i lakše regulirati tjelesnu težinu,
  • pobrinuti za hormonalno ravnotežu i spriječiti bolne menstruacije i PMS,
  • lakše regulirati žudnju za hranom,
  • poboljšati dobrobit i otpornost. 

Što je alkalna dijeta?

Alkalna dijeta na 2 načina:

Ili isključimo hranu koja čini tijelo kiselim, ili povećamo količinu lužnatih namirnica. Na primjer: Za svaku si jutarnju kavicu pripremite smoothie od limuna, avokada i jabučnog ocata koji u tijelu djelujuju iznimno lužnato. Alkaliziranje može biti dugoročan proces… Ma da?!

Alkalna je dijeta jedan od najpriznatijih načina uklanjanja svakodnevnih tegoba i težih bolesti. Postoje brojne knjige koje govore i o tome kako su pojedinci alkaliziranjem izliječili čak rak. Riješiti se tjelesne težine, krvarenja desni i neugodnog mirisa pomoću alkalizacije će biti, dakle, sasvim jednostavno! No, zapamtite, veći su vaši ciljevi alkalizacije, striktnije se pridržavajte dijete.

Jer smo u Sensilabu svjesni da je teško uvijek jesti optimalan omjer lužnatih i kiselih namirnica, razvili smo kraći put! S ponosom vam predstavljamo revolucionaran proizvod koji vam omogućava:

  • alkaliziranje organizma u samo 30 dana i
  • uspješno uspostavljenje ravnoteže u tijelu, iako se ne želite u potpunosti odreći kavi, mesu ili alkoholu!

30-Days Green Cleanse je cjelovit program koji spaja snagu alga i biljka koji snažno alkaliziraju tijelo, stoga vam pomažu iako se nećete 100% pridržavati dijete!

Naručite ga odmah i primite poklon Slipin!

Naime, uz svaku je dijetu ili promjenu prehrane od velike važnosti kvalitetno spavati.