Kristijan: "Slimmium je ispunio obećanja!"

38-godišnji Kristijan radi u uredu i do prije pola godine njegova prehrana bila je poprilično nezdrava. Zbog brzog tempa života, nedostatka vremena i puno obaveza, za ručak je jeo samo hranu iz menze, a dok je radio pojeo bi puno prigrizaka i slatkiša. Danas ne može vjerovati kako mu je uspjelo postići ovakav preobrat!

image

»Kome se, nakon 8 sati na poslu, da vježbati? Ja sam sanjao samo o tome kako ću nakon posla leči na kauč ispred televizora i popiti pivo.« kaže Kristijan. To je naravno ostavilo posljedice i kilogrami su se počeli svakodnevno nakupljati. To je Kristijana sve više i više ograničavalo u svakodnevnom životu.

Kristijan kaže da je zbog viška kilograma teško hodao po stepenicama jer se odmah zadihao. Primijetio je i da teško diše već kod manjih napora. Počela su ga boljeti i leđa jer na poslu zbog trbuha nije mogao normalno sjediti za radnim stolom.

»U 5 mjeseci izgubio je 31 kilogram… «

Do tako velike promjene u Kristijanovom životu došlo je kada je vidio oglas za Slimmium  proizvode »Rekao sam sam sebi da ću probati sve proizvode jer ću se jedino tako najbrže riješiti nakupljenih masnih naslaga.« Nakon 5 mjeseci s ponosom i osmjehom na licu kaže: »Slimmium je ispunio obećanja

U 5 mjeseci sam uspio izgubiti 31 kilogramSvakodnevno sam koristio BootBurn Active i WaterOut napitke i moja težina se je smanjila s 135 kilograma na 104 kilograma. I dalje ću koristiti ove proizvode jer su mi stavrno pomogli. Ako i vi želite smršaviti i postići dobre rezultate počnite koristiti WaterOut i BootBurn Active s XXL učinkom koji imaju i dokazano djelovanje.

Kako je Kristijanu uspjelo?

Od svih Slimmium proizvoda, za moju preobrazbu su mi bila najvažnija 2 napitka, WaterOut i BootBurn Active, koja su mi najbolje odgovarala. »Popiješ i masnoće se tope. Što je još bolje od toga?«

Napitak WaterOut s XXL snagom je proizvod koji s prirodnim sastojcima otvara put do učinkovitog mršavljenja. On pomaže da se u 1 tjednu riješite podbuhlosti i otečenosti, što je najveći problem na početku mršavljenja.

Kliničke studije su pokazale da WaterOut s XXL snagom za 27 % povećava izlučivanje vode i toksina iz tijela, a što je najvažnije istovremeno se očuvaju svi minerali u tijelu. Upravo to je velika prednost WaterOut napitka u usporedbi s drugim diureticima.

Nevjerovatni rezultati

Rezultat je za 60% manja otečenost i podbuhlost što nas svakako motivira da nastavimo s mršavljenjem. Još jedan super učinak WaterOut-a, koji je posebno važan za žene, je ta da smanjuje celulit. Naime sadrži listove vinove loze koji ublažuju nastanak celulita.

Napitak BootBurn Active s XXL učinkom sadrži vrhunski švicarski L-karnitin koji potiče tijelo da za stvaranje energije koristi vlastite zalihe masnoća. Studije su pokazale da su korisnici izgubili 5x više masnoća, a za vrijeme vježbanja trošili 16% više energije. To jednostavnije znači da je kod 20 minutne tjelovježbe učinak vježbanja kao da smo vježbali 100 minuta.

BootBurn Active XXL djeluje i kada ne vježbate odnosno kada mirujete, sjedite ili gledate televiziju. Sadrži prirodne sastojke koji su poznati po tome da povise unutarnju temperaturu tijela i tako potiču povećanu potrošnju kalorija

I vama može uspjeti

Započnite već danasSa SlimJOY-em će vaš početak biti lakši, a rezultati će biti vidljivi već nakon tjedan dana.