Kožu, kosu i nokte moramo hraniti iznutra!

Sve žene vole biti uredne u svakom trenutku, zato promene na telu ponekad pokvare njihovo raspoloženje. Sitne bore, suva kosa i lomljivi nokti – sve to prekrivamo agresivnim proizvodima ili šminkom, koja promene čini samo manje vidljivim.

Zaboravljamo, međutim, na najbitniju stvar – telo treba nahraniti iznutra.

image

ZAŠTO STARIMO

Na proces starenja utiču genetski, hormonski i zdravstveni faktori, a dodatno ga ubrzava prevelika izloženost sunčevim zdracima, dimu cigareta i zagađenoj okolini u kojoj boravimo. Ti faktori u našem telu stimulišu nastanak slobodnih radikala, koji smanjuju broj i kvalitet kolagenih vlakana.

Kolagen je belančevina koja čini čak 25% svih belančevina u našem telu. Najzastupljeniji je kolagen tip I, a najviše ga se nalazi u našoj koži, kosi i noktima.

Kolagen formira snopove koja našu kožu čine elastičnijom, kosa postaje sjajnija, a nokti čvršći.

 

KOLAGEN TIP I KAO DODATAK ISHRANI

Na tržištu možete naći različite vrste kolagena, često dobijenog iz govečeta, svinje ili ribe. Riblji kolagen je sve popularniji, jer ima visoku bio-raspoloživost, a primeran je i za vegetarijance.

Odličan izvor kolagena I je patentirani morski kolagen NatiCol, čije je delovanje klinički dokazano. 100% je prirodan i sadrži visok nivo oligo-peptida koji se zbog niske molekulske mase lakše asimiliraju sa našim prirodnim tkivom. Ovaj kolagen, za razliku od drugih ribljih kolagena, nema ni miris ni ukus i brzo se apsorbuje u ćelije, gde je i potreban.

 

KLINIČKE STUDIJE

Ispitivanja na dermatološkom odeljenju Farmakološkog kliničkog centra u Nici, Francuska, su potvrdila da se u samo tri meseca elastičnost kože 40 ispitanika u proseku poboljšala za 24%, vlažnost za 23%, a reljef kože za 10%. Pozitivne efekte potvrdila je i japanska studija, koja potvrđuje efekat ove vrste kolagena već u prvih 14 dana korišćenja.

 

KOMBINACIJA NATICOLA, VITAMINA C I CINKA!

U Sensilabu Vam je dostupna jedinstvena kombinacija morskog kolagena i vitamina C i cinka, koji pomažu pri sintezi kolagena naše kože, kose i noktiju. Pored svega toga, proizvod SkinLift Collagen ne sadrži konzervanse, masnoće i ugljene hidrate, pa je zato pogodan za vegetarijance i osobe koje drže dijetu.

 

KAKO NAHRANITI KOŽU, KOSU I NOKTE?

Tajna lepe kože, kose i noktiju se krije u kolagenu, koji se može koristiti i kao dodatak ishrani. Ove praktične kesice sadrže 100% prirodni kolagen tipa I. Konzumiramo ih tako što sadržaj kesice pomešamo sa vodom ili prirodnim sokom i popijemo.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 83,97 EUR(632,71kn)
Pogledajte proizvod