Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike!

Konačno smo dočekali novi proizvod SlimCut: produkt koji sadrži 22 prirodna sastojka u patentiranoj formuli. Pročitajte zašto šokira svojim učincima.

image

Neprekidno slušamo o raznim vrstama proizvoda za mršavljenje: onima koji pospješuju topljenje masnoća, smanjuju tjelesnu težinu, pospješuju metabolizam… Nova formula koja se je upravo u ovom tjednu pojavila na hrvatskom tržištu, a proizvodi se u EU, šokira sa kombinacijom znanstveno dokazanih učinaka. Na mršavljenje utječe na slijedeće načine:

-          24/7 topi masnoće, čak i kada mirujete

-          ubrzava metabolizam

-          povećava razinu energije, što je posebno važno tijekom dijete

Patentirana formula

Patentirana formula Fiit-NS® koju sadrži proizvod SlimCut, pomaže u vašoj probavi i ubrzava rad metabolizma i ako želite mršaviti bez promjene životnog stila i prehrambenog režima.

Ova aktivnost patentiranog mixa Fiit-NS® sadrži idealnu kombinaciju 22 prirodna sastojka, među kojima su ekstrakt koštice grejpa, grožđe, zeleni čaj, guarana i crna mrkva – sa 60% ili više polifenola. Veliki učinak postiže se i s vitaminom B3 – njegova aktivnost povećava sinergijski učinak polifenola i kofeina, koji podiže razinu energije tijekom mršavljenja.

Dvostruko-slijepa studija

Najbolji dio formule SlimCut Fiit-NS® je u tome da ona ima znanstveno dokazano djelovanje! Dvostruko-slijepa studija koja je trajala više tjedana sprovedena je s ljudima koji imaju povećanu tjelesnu težinu (BMI između 30 i 33,3). Dok je jedna grupa primala formulu Fiit-NS®, druga je primala „placebo“, a svi sudionici u istraživanju nastavili su se prehranjivati kao i prije početka studije, a tjelesnoj aktivnosti su namijenili 30 minuta tjedno.

image

Rezultati su šokirali znanstvenike!

Iako sudionici u studiji nisu promijenili svoj životni stil, skupina koja je uzimala dodatak prehrani s formulom Fiit-NS®, postigla je slijedeće rezultate:

-          6 kilograma manje u prosjeku

-          smanjen opseg struka

-          smanjen opseg bokova

-          52% povećanje razine energije

-          53% povećanje općeg raspoloženja

Kada dijeta postaje normalni dio života

Formulom Fiit-NS®, koju sadrži Sensilab SlimCut, dijeta postaje normalni dio svakodnevnice. Naime, kombinacija 22 prirodna sastojka u ovom dodatku prehrani pomaže vam u postizanju zdrave tjelesne težine na zdrav način, bez osiromašivanja vašeg tijela važnih nutrijenata, do čega obično dolazi uz stroge dijete.

SlimCut je vaš novi prijatelj u mršavljenju i pomoći će vam da lakše izgubite kilograme koji su se vremenom prikupili. Posebna kombinacija sastojaka pomoći će vam istopiti masnoće sa sinefrinom – aktivnim sastojkom gorke naranče, koji je također dodan ovom mixu, i ima značajan termogeni učinak na tijelo te potiče topljenje masnoća.

image

Ekskluzivno lansiranje!

Požurite s kupnjom i iskoristite vruću akciju! Vjerujemo da za ovako kvalitetan i znanstveno dokazan proizvod akcija neće dugo trajati!

Na Sensilab SlimCut imate i 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana nećete biti zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!