Noleen:˝Sa SlimJoy-em 12 kilograma manje u samo 3 tjedna!

Saznajte više

Koliko trebamo jesti na dan?

4.4.2017.

Naše tijelo se tijekom evolucije naviknulo čuvati energiju. To znači da neće trošiti svoje zlatne rezerve energije (masne naslage), ako mu to nije potrebno. A ako mu svakodnevno dajemo hranu u obliku ugljikohidrata (kruh, tjestenina, slatkiši, grickalice), onda ih stvarno neće trošiti. 

Upravo zato je dobro dati probavi i probavnim hormonima malu pauzu – da naše tijelo lakše počne sagorijevati masnoće. Naše tijelo naime kao prvi izvor energije uvijek upotrijebi ugljikohidrate iz hrane, jer ih jednostavno može pretvoriti u šećer (glukozu). A glukoza je osnovno gorivo za djelovanje svake stanice.
Ako glukoze, što znači šećera nema dovoljno u krvnom toku, tijelo ga uzme iz rezerve koja se nalazi u jetri i mišićima u obliku spoja glikogen. I tek kada naše tijelo upotrijebi glikogen, počne uzimati iz masnoća.

Dajte si barem 5 sati pauze među obrocima

Ako želimo da tijelo za izvor energije upotrijebi zalihu masnih naslaga sa stražnjice ili trbuha, mora među obrocima proći barem 5 sati, inače će za izvor energije rađe uzeti ugljikohidrate koje smo pojeli. Šta to znači? Naime, ako tokom dana nemamo vremena za intenzivnije vježbanje, 3 obroka na dan su sasvim dovoljna.

Bez brige – SlimJOY proizvodi zaustavljaju glad

Mnogi imaju probleme s velikim pauzama među obrocima, jer ih jednostavno prevlada glad i onda su još podložniji iskušenjima. Ako konzumirate pravi razmjer svih skupina namirnica, znači dovoljno zdravih masnoća, kvalitetnih bjelančevinaiI ograničenu količinu punozrnatih i punovrijednih ugljikohidrata (tu spada i voće), sigurno ćete biti dulje vremena siti a nezaustavljiva želja za nezdravom hranom će jenjavati. Kako to napraviti vam razlažemo u novom SlimJOY planu prehrane, u okviru SlimJOY programa za mršavljenje.

Aktivna vlakna vas aktivno zasite

Dodatna pomoć u borbi s glađu i viškom kilograma su također i aktivna vlakna u obliku ukusnog napitka od borovnice PsylliSlim, koji sadrži vrhunsku kombinaciju vlakna psilium (ljuske indijskog trputca) te ekstrakt borovnice I korijena cikorije. Ne samo da nećete više biti gladni, već ni s probavom više nećete imati problema. Znači dvostruka pomoć u borbi protiv viška kilograma.

Kako biste se u potpunosti riješili viška kilograma, preporučamo vam cjelovit pristup mršavljenju, koji osim SlimJOY plana prehrane uključuje i vrhunske prirodne proizvode za mršavljenje te 20-minutnu vježbu za intenzivno topljenje masnoća. Sve to smo uključili u paket  SlimJOY START UP program, a plan prehrane i vježbe dobivate potpuno besplatno!